Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves lány vagyok és nemrég...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok és nemrég kiderült hogy az egyik barátnőm szerlmes belém. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 23:36
 1/10 anonim ***** válasza:
9%

Kövesd a szívedet! Szereted? Ha igen, akkor gondolom menjetek el randizni...

Ha nem akkor finomman mond meg neki, hogy ez sajnos nem kölcsönös

2017. jún. 23. 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
Lol, szegény! xd Gázsprayt mindenképp szerezz be, nehogy megollózzon a vécében. XD
2017. jún. 23. 23:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Hetero vagyok😂
2017. jún. 23. 23:49
 4/10 anonim ***** válasza:
9%

Menj el vele randizni, hátha mégsem vagy olyan nagyon hetero.

Nincsen szebb annál, mint amikor két nő szereti egymást.

2017. jún. 24. 00:12
 5/10 anonim ***** válasza:
6%
Adj neki egy esélyt.
2017. jún. 24. 00:22
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha számodra elképzelhetetlen a dolog, akkor finoman mond meg neki úgy, ahogy az 1-es írta.
2017. jún. 24. 00:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Kedvesen mondd el neki, bár egy időre biztos meg fog hűlni a barátságltok (hisz őt mégiscsak elutasították)
2017. jún. 24. 09:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy szerelmes, nem lehet, hogy csak pletyka vagy valami félreértés?

Ha mégis az akkor érdemes vele beszélned. Készülj fel arra is, hogy azt mondja, hogy szeret és arra is hogy az egész csak pletyka volt.

Amennyiben abszolút hetero vagy akkor ez nehezen fog menni, ha egy kicsit bi akkor egy próbát megér, már ha a vonzalom is megvan.

2017. jún. 24. 11:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem értem ezt, hogy mostanában mindenki homo vagy bi. (remélem jó fogalmakat használok)

Ha a kérdező feltette a kérdést akkor "kicist sem bi". Amúgy meg szerintem a barátnőd is csak a kora miatt érez így, ő se tudja igazából. Pár év múlva úgy is lesz egy pasija, ez csak fellángolás.

/Am előtte tudtál Kérdező arról, hogy a lányokhoz is vonzódik?/

2017. jún. 24. 11:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem szerelmes. ;)
2017. jún. 24. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!