Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem egy fiúnak, hogy bejön?
Figyelt kérdés
Kíméljetek az olyan válaszoktól, hogy kérdezzem meg, hogy dugunk e meg ilyesmi, nagyon köszönöm!
Inkább ilyen kisebb jelekre gondolok, amikből el kezdene gyanítani vmit!
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!
2017. jún. 20. 23:49
1/7 anonim válasza:
Szemezz vele, mosolyogj rá, legyél vele kedves(!!!)
2/7 anonim válasza:
Ha eddig még nem tetted, akkor próbálj meg vele szemezni. Néha-néha ejts el egy kis mosolyt, keresd a fizikai kontaktust. (Ezalatt azt értem, hogy légy sokszor a közelében, de nyilván nem kell túlzásba se vinni, nehogy elriadjon.) Hogyha van alkalmad vele beszélni, akkor célozgass burkoltan, óvatosan... Hátha van egy kis esze, és rájön a szándékodra. Egyelőre ennyit látok jónak, mivel nem igazán derült ki, hogy milyen kapcsolatban álltok. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Jó haverok vagyunk, de ennyi.
2017. jún. 21. 00:17
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2017. jún. 21. 00:18
6/7 anonim válasza:
Szerintem is az a legjobb ha fave to face megmondod nempedig jeleket küldeni mert az félre is vezethet..pl:a középsuliban azt hittem hogy tetszem az egyik csajnak (én 19 ő 18) mert a sulibuszon az év eleén hátul ült de 1-2 holnap után már a hátam mögötti ülésben ült (minden reggel) hazafele meg hátsó ajtó nyitva volt (1 lépés és felszálhatott volna) de ő inkább az elsőnél szált fel azaz odasétált (énis előröl száltam fel) aztán jön az érdekes sztori: megintcsak a buszon hazafele nemvolt hely muszaj volt álnom... (busz közepe)a csaj jön és felszál nagy szemekkel.rámnéz mosolyogva és inkább előre szál fel ahol szintén nincs hely.. (nyugodtan melledtem is állhatott volna) az utolsó jel meg a szünetben volt.. jövök le a lépcsőn ő is az osztálytársaival(1csaj meh egy srác) a srác meg szószerint direkt Köhentett (Öhhömm) és a csaj.egyből megfordult és mosolygott..(azert köhögott mert azt tudta a srác hogy a csajnak tetszem,avval jelezte hé ittvan a kiszemelted... de végül semmi se lett belőle.. mikor sikerült a vizsga (pincér) egykicsit berúgtam és a fb on valtam neki be hogy tetszik.. a csaj erre Bocsi de én nemérzek így... szóval lehet én kúr...m el de a.csajnak ha tetszettem akkor ne kislányossan adjon jeleket.. azért van a szánk hogy beszéljünk.. tanultam énis a hibámból.. bocs hogy hosszú lett de ez egy igaz sztori ami egy évvel ezelőtt történt.
7/7 anonim válasza:
Pár alkalommal szemezz vele, légy vele kedves stb (a többi válaszoló leírta)...
Aztán, ha ő nem távolodik, válaszol a jeleidre, akkor menj oda hozzá és beszélgess. Ha lepattint, akkor ez van, de sok fiú van még és egyre több tapasztalatod lesz :)
De egy "poén" is kell a végére:Mond neki azt, amit Tereskova:"Illatos a p*nám". Ezzel biztosan észrevesz, még ha a végkifejlet nem éppen a legjobb :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!