Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek baj, ha még növesztem kicsit a pocakom?
Figyelt kérdés
Sosem voltam pocakos, de most tavasszal elkezdtem hízni, mert az érettségi miatt keveset mozogtam és sokat ettem.
Most már egyértelműen van pocakom, de élvezem, és azt is hogy sokat eszem. Baj lenne, ha még hagynám magam hízni valamennyit?
Most 176 centi és 83-84 kiló vagyok. Képet magánban tudok mutatni, ha úgy könnyebb véleményt mondani.
19/F
2017. jún. 19. 10:05
11/15 anonim válasza:
Akinek tetszik tetszik akinek nem azt meg szard le :D
neked az jo? Akkor mi a baj?
szoval en maximalisan tamogatlak :)
amugy en is hizlalom magam nyugi :D
13/15 anonim válasza:
Na azóta eltelt már majdnem három hét, mire jutottál?
14/15 anonim válasza:
Szerintem hízz még! Nagyon sovány vagy még egy férfihez! Nagyon szeretem az olyan fiúkat, akiket lehet látni és szerintem nem csak én vagyok ezzel így. A párom pl. súlyosabb nálad (177 cm 97kg) és mindenütt piszkafának mondják. 29L
15/15 anonim válasza:
14# vagyok. Megírod privibe hogy meddig jutottál? Segítek, hogy meddig egészséges a hízás. Tapasztalatom van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!