Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit jelent az hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit jelent az hogy egy fiú cuki? 17/f

Figyelt kérdés
Sokan mondtak hogy hú milyen cuki vagyok stb. De engem ez eléggé zavar. Cuki. Max egy lány/kisfiú lehet cuki. De egy férfi?? Nem értem ezt a logikát. De biztos hogy megint én vagyok a hü..e
2017. jún. 18. 09:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy férfi is lehet cuki/aranyos, hogyha nagyon kedves, udvarias, és nem egy bunkó mint a legtöbb ember.
2017. jún. 18. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom de rám is sokan mondják. Szerintem egy lány mondhatja egy másikra egy állatra. De az számomra furcsán hangzik ha rám mondják.
2017. jún. 18. 10:49
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Cuki azt jelenti, hogy barátzónába kerülsz, legalábbis jó úton haladsz, és majd te leszel az a srác, aki vigasztalja őket, miután egy héten 3szor kúrt félre az alfa csávójuk.
2017. jún. 18. 11:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Én annak szoktam mondani hogy cuki, ha valami olyat csinál, ami kedves, aranyos, segített valamiben... "De cuki vagy, köszi". Számomra semmi OLYAN jelentése nincs, csak így használom. Nem tudom mások hogy értik, nekem ritkán van ennek a szónak köze ahhoz, hogy tetszik nekem egy fiú. Max a barátnőmnek szoktam mondani, hogy "Képzeld Bia, olyan cuki fiút láttam amikor vásárolni voltam...". Ennek számomra egyértelmű jelentése, hogy nem tetszett, csak jól nézett ki.
2017. jún. 18. 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért terjesztik ezt a barátzónás hülyeséget, nálam a cuki nem feltétlenül jelenti azt, h barátzóna.
2017. jún. 18. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is olyan fiúra használom, aki kedves, udvarias, vagy pl. mondott valami bókot, illetve amikor ránézésre egy fiú olyan kisfiús, mármint az a fajta, aki nem 8nak néz ki 15 évesen, csak olyan kis aranyos barátságos, kisfiús arca van, de ahogy megfigyeltem nálam általában már jelent valamit, ha azt mondom egy fiúnak, hogy cuki / aranyos.
2017. jún. 18. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!