Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon szerelmes belém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Hát sziasztok! 14 éves vagyok és ma volt ballagás. És kaptam virágot egy olyantól akitől nem számiottam volna.... Ő a baromkodós haverom. Ő az az ember akivel piszkáljuk egymást meg együtt lógunk és eddig semmit sem kaptam tőle. Lehet hogy szerelmes belém?

2017. jún. 16. 23:02
 1/4 anonim válasza:
100%

Nem valószínű, ez lehet csupán egy figyelmes gesztus, a fiúk szeretnek kedveskedni (néha) :)

16/L

2017. jún. 16. 23:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát lehet csak ő nem ilyen :D
2017. jún. 16. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez egy ballagás, ami elég komoly esemény az ember életében, szóval nem egy olyan, hogy "csak úgy" visz egy szál virágot. De egyébként rákérdezhetsz, hogy na és mire fel kaptad, mert tudod, hogy ő nem ilyen ajándékozós. Tudod, csak humorosan, és ne úgy, hogy lejöjjön belőle, hogy azt akarod megtudni, tetszel-e neki.:D
2017. jún. 17. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet csak kedveskedni akart, mivel a barátod és ballagás volt ez szerintem természetes.
2017. jún. 20. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!