Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul kéne éreznem magam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kéne éreznem magam?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap megcsapta a seggem egy lány én meg vissza csaptam abból az apropóból ez vissza jár (van pasija) 14f
2017. jún. 15. 22:53
 1/5 anonim válasza:
Nem kéne, ha van pasija és ezt csinálta akkor csak neki kell rosszul éreznie magát.
2017. jún. 15. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
na mi van, a hajhúzogatásból már kinőttetek? ;-)
2017. jún. 15. 23:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem... Ha olyan lennék nem tenném fel a kérdést.Eddig 1x történt ilyen és látod most se tudom kar volt e vagy sem
2017. jún. 15. 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Neked biztos nem kell rosszul érezned magad. Inkább neki, ahogy a fentebbi válaszoló is írta.
2017. jún. 16. 08:37
 5/5 anonim válasza:
Dehogy is kell rosszul erezned magad mint ahogy előttem irtak a lanynak kell rosszul ereznie plane milyen dolog az,hogy van pasija es masnak csapkodja elgge k..
2017. jún. 17. 19:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!