Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csak barátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak barátok csinálnak ilyet? SOS!

Figyelt kérdés

Szoval van egy fiu, es csak baratok vagyunk, semmi több, nem is olyan nagyon, gyerekkori szerelmem. Es a napokban tortent, hogy ketten maradtunk valami oknál fogva, es lesmarolt, es nagyon akarta, hogy nyuljak oda, es o is nekem, mármint ruhan keresztul. En persze ellöktem a kezet, de o nagyon akarta. Szoval a lenyeg, hogy ezek utan sokszpr hangpztatta, hogy ne mondjam senkinek, o sem fogja. Megkerdeztem, hogy szegyel-e, vagy valami. De az volt a válasza hogy nem de egyenlore nem.

Ha valaki tudna segitwni, esetleg irhat es elmondom reszéetesebben.

A kerdes tehat:ez igy normális, vagy csak jatszik de nagyon?

2017. jún. 15. 00:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerelmes beléd, így normális. Egy igazi barát, aki csak az, nem "játszik" ilyet.
2017. jún. 15. 00:03
 2/11 A kérdező kommentje:

Nagyon mondta, hogy ez normális, és hogy ez vele jár nem r#bancság nem tudtam, hogy most mi is van.

És annyira mondta, hogy senki ne tudja meg, már arra is gondoltam, hogy csak fpgadtak a haverokkal. Bár ezt kétlem.

Ja, és én 16/l ő 17/f

2017. jún. 15. 00:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes lenne nem így kezdene
2017. jún. 15. 06:20
 4/11 anonim ***** válasza:
#3-nak igaza van. Nem valószínű, hogy szerelmes... inkább csak tudatában van annak, hogy te kedveled őt (esetleg szereted) és ezt akarja kihasználni. Ha nekem valaki letapizással indítana, nem valószínű, hogy komolyan venném és akarnék is tőle azok után bármit.
2017. jún. 15. 08:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazabol mar regota ismerjuk egymást, es mar régóta probalkozik nálam. (Nem sexre kell gondolni)
2017. jún. 15. 10:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Mik azok a próbálkozások?
2017. jún. 15. 10:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát irogatott, meg ilyenek.
2017. jún. 15. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor barátok vagytok, irogatott( ez miért próbálkozás, hisz barátok vagytok) és megcsókolt, te pedig visszacsókoltál? Mióta vagytok barátok? És ha eddig szimplán barátok voltatok semmi több, akkor szerinted rendjén van, hogy csak úgy lekap. Aki szerelmes az nem így cselekszik.
2017. jún. 15. 11:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Már nagyon régota imerjuk egymast, miota az eszemet tudom azota ismerem.
2017. jún. 15. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez akkor sem szerelem, meg semmi komoly, kéznél vagy és használni akar, ha nem a szívedhez közel álló barát, akkor én a helyedben kerülném, de ha neked csak barát akkor miért engedted a csókót?
2017. jún. 16. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!