Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet? Bővebben lennt.
Figyelt kérdés
Barátkoztam egy fiúval facebookon. Bevallom, eléggé tetszik. Humoros, kedves és még helyes is. Én is szimpi vagyok neki elméletileg, és ma mikor találkoztunk, elbúcsuzásnál éléggé megöleltem... Ugy kb 1 percet. Azt hittem ellök de mégsem tette. Pedig nem mondta, hogy tetszenék neki. Ja és ezutan adtunk puszit is egymásnak.2017. jún. 14. 20:03
1/5 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy miközben megölelted beugrott neki hogy úgy hagyta a vasalót és azon gondolkodott leég e a ház mire hazaér xd, viccet félre téve ha amúgy bejössz neki és te is tudod ezt plussz nem lökött el nem kell Sherlock-nak lenni hogy tudd ez pozitív visszajelzés.
2/5 A kérdező kommentje:
Meg úgy éreztem, hogy erősebben is szorítot. Nem szánalomból tette?
2017. jún. 14. 20:09
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönom az eddigi válaszokat! Jöhetnek még!
2017. jún. 14. 20:38
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!