Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg en vagyok a hulye?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg en vagyok a hulye?

Figyelt kérdés

Szakitottam a baratommal vasarnap,1.5 honap utan mert megcsalt.

Tudom aljassag volt,de beleneztem a facebookjaba amikor itthagyta a telefont.

Tudtam hogy valami nincs rendbe,elotte is lattam mar a galeriajaban kepeket mas csajokrol,meg stb..

Beleneztem,es lattam hogy igaz volt a gyanúm,mert majdnem 1 honappal azutan miutan osszejottunk,irkalta egy lanynak hogy szereti,meg hogy talalkozni akar vele.

Egy masiknak meg szintrn azt hogy talalkozni akar,de a csaj mondta neki,hogy legyek ott en is es nem lesz ferre ertes. De az exem ragaszkodott hozza hogy csak 2esben talalkozzanak, mert "megerdemelnek egy kis idot 2esben"

Nah ezek utan szakitottam vele mert rz nekem megcsalasnak szamit.

Egy ideig konyorgott,utana viszont lehordott mindennek,es mostmar egy haverjat is ram uszitotta..gondolom nem kell magyarazni milyen hangnemben irkal nekem mind a 2..

Nektek errol mi a velemenyetek?

15/L

2017. jún. 14. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
jól tetted, ha szeretne nem másnak irosgál
2017. jún. 14. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
látszik, hogy milyen fiatal a srác, bár aki így viselkedik, én azt harminc évesen sem nevezném férfinak. megcsal, és még neki áll feljebb..undorító. tudod, mit tegyél? tiltsd le őt is, meg a haverját is, így nem tudnak b sztatni, és élheted tovább az életedet boldogan. egyelőre ez biztos nehéz, de még csak 15 vagy, még sajnos sok szerelmi csalódás áll előtted, de ezektől csak okosodni, és erősödni fogsz, és egyszer biztos fog normális pasi is jönni ;) jól döntöttél.
2017. jún. 14. 13:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

én is csak azt tudom mondani hogy jol tetted és tiltsd le őket

de ilyen gerinctelen féreg nem lehet...

ha ugy lenne szívesen el beszélgetnék vele hogy ezt még is miért csinálta... az ilyet valahogy nem tekintem embernek se

hogy meg csal az se szép dolog de még hogy utána ő ugat hát kinek képzeli ez magát??

20/f

2017. jún. 14. 13:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Koszonom :) akkor egy velemenyen vagyunk..

Hat idosebb mint en, 1 honap mulva 18 eves lesz..es meg mindig itt tart.

Ez minden csak nem ember..nekem bezzeg tagadta hogy o uszitotta ram a gyereket..

Azt mondta o csak elmondta az "igazat"

2017. jún. 14. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Tiltsd szerintem le.
2017. jún. 14. 14:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted hogy szakítottál vele. Tiltsd le.
2017. jún. 14. 14:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves ez a majom?

Söpredék gyerek...

Úgy bírom mikor saját magának keveri a szutykot a feje fölött, de amint megbillen az edény máris kezdi másra kenni meg neki áll feljebb...

Olyan pofont érdemel az ilyen, hogy a takony menetet vágna a nyakán...

20/F

2017. jún. 14. 15:07
 8/9 A kérdező kommentje:

Igazatok van..

18 eves lesz 1 honap mulva.

2017. jún. 14. 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Jézus, remélem beszéltél vele, mert mi néha a spanokkal is így trolkodunk egymással xD
2017. jún. 14. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!