Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók témában kérdés?
Figyelt kérdés
Már egy ideje együtt vagyok a barátommal, és már párszor csókolóztunk is, csak, hogy szerintetek mit lehet/szoktak csinálni csókolózás közben csinálni?2017. jún. 8. 17:24
1/3 Bonnie2019 

válasza:

Szia! :)
Én három hónapja vagyok együtt a barátommal és igen, mi is csókolóztunk már, nem egyszer. Hát nálunk ez úgy megy, hogy az elején még igazán nem is csókolózunk olyan ,,szenvedélyesen", hanem csak az ajkainkat nyitogatjuk...vagy valami ilyesmi :D. Aztán pedig már a nyelvünk is összeér és mindketten sokkal felszabadultabbak vagyunk, így a kezünket a másik hajába túrunk, vagy a tarkóját, esetleg az arcát simogatjuk. Szerintem így ennyi...
2/3 anonim 

válasza:

Csókolózás közben lehet dugni vagy dugás közbe csókolózni döntsd el magad. De igazából bármit lehet amihez nem kell a szád és a korlátozott látásod és mozgástered is elég.
3/3 anonim 

válasza:

Bele túrsz a másik hajába, megöleled , a nyakára teszed a kezed, ilyesmi 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!