Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek van igaza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
nemrég campingezni voltunk haverok.kb 12 en lehettünk,7 fiu a többi csaj. Egy to mellett voltunk,ahol fürödtünk is. Sokan nem maradtak a fürdes végéig,visszamentek a sátorokhoz. egy lány,es kettö fiu maradtunk. Mikor végeztünk a csaj elkezdett átöltözni,erre en is,hiszen gondoltam haverok vagyunk,miert szegyenlösködjek. Lent azert kezeimmel azert takartam,de barátom mikor megtudta oriasi hsiztit csapott ki mikor ketten voltunk. Az ö haverjai mar lassan 15 eve...nem tudom miert feltekeny erre,vagy miert reagállt igy...19 L..fiuk ti is igy vagytok csajotokkal? vagy lányok ti nem öltöztetek meg igy att soha?

2017. jún. 7. 00:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"egy lány,es kettö fiu maradtunk. Mikor végeztünk a csaj elkezdett átöltözni,erre en is"

1 lány és 2 fiú. A csaj elkezdett öltözni és te is. Ha egy csaj elkezdett öltözni aki nem te vagy, akkor kizárásos alapon a 2 fiú közül kell hogy valaki legyél. :D

De ha úgy érted, hogy rajtad kívül még 1 lány + 2 fiú, azaz 4-en, akkor érthető.

A kérdésre: a barátodnak van igaza. Miért öltözöl te át haver előtt bikiniből, ha van barátod? Meg úgy amúgy is. Takarod a kezeddel, az semmi. Max ha a törcsit magad köré tekered és alatt átveszed a bugyit. Az úgy tényleg fedés, de így nem az. Lehet nem a mutogatás célja vezérelt, de akkor is egy olyan helyzetbe hoztad magad, amibe több is belebeszélhető mások által.

Az meg hogy az a lány ezt tette, az legyen az ő dolga.

Nem, nem öltöztem így át még soha és nem is fogok, mivel engem eleve zavar ha a barátomon kívül más férfi meztelenül láthat, hiába van ott valahol a kezem, az nem takar normálisan.

Nem értelek, de tényleg...

2017. jún. 7. 00:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Nincs igaza. Nem csináltál semmit, ami kivetnivaló lehetne.

Az első válaszolónak: "amibe több is belebeszélhető mások által"..... ilyen alapon abba beszélek bele bármit, amibe kedvem tartja.

2017. jún. 7. 01:40
 3/10 A kérdező kommentje:
kettes irj privatot
2017. jún. 7. 01:41
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

Nem gondolom, hogy igaza lenne. Nem árult el senkit, nem lépett félre, nem csalta meg. Mivel nem követte el, ami a "csalás"-t kimeríti.

Ennek a szándékos félreértése, szimplán a féltékenység és az egó műve.

Szerintem nincs ebben semmi. Nem feküdt le nekik, csak átöltözött, el is takarta magát.

Aki ezen képes hosszan hisztizni, az nem hiszem, hogy ki lenne békülve magával, sőt. Súlyosan önbizalom hiányosnak és birtoklónak gondolom, akivel nem kellemes együtt lenni.

2017. jún. 7. 02:27
 5/10 anonim ***** válasza:
56%

Lényegtelen kinek van igaza (van ám pro-kontra érveim), kezelni kellene a féltékenységét, mert magatokkal csesztek ki. Én is nagyon féltékeny voltam a barátnőmre kezdetben, mert piszkosul szerettem és féltem hogy elveszítem, nem sok kellett ahhoz hogy pont emiatt hagyjon ott. Rá kellett jönnöm hogy bizalom nélkül milyen kapcsolatot várjak el. Meg miért ne bizzak benne ha mindent őszintén meg is beszélünk.

De visszatérve a konkrét eseményre szerintem nincs ebben kivetni való, nem történt semmi különös, inkább örüljön a barátod hogy őszintén megbeszéled vele a dolgokat. Persze igen megértem a féltékenységét, de neki kell rájönni ha nem adtál rá indokot akkor felesleges. Beszéljétek meg! 26/f

2017. jún. 7. 02:45
 6/10 1992Dávid válasza:

Egyáltalan nem fer bele nekem

Igen van mellete és ellene is erv de az ember választ mi mellet al ki ha én baratnőm csinalna ilyent nem lenne a baratnőm nem vetközik le mas előt se ő se én allabbol regi modiak vagyunk mind ketten meg lent se maradna ő se én se de ez a parokon mulik ki milyen kapcsolatot akar akinek bele fer hajra akinek nem nem

2017. jún. 7. 08:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Nemtudom erre mit kéne válaszolni, szakmán hárman voltunk fiúk és tesire a lányokkal öltöztünk xd
2017. jún. 7. 11:02
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 Ha senkit sem zavar az oké, de meztelenre vetkőztetek? Mert ez így más. Meg az se mindegy valakinek van-e valakije vagy nincs.
2017. jún. 7. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:
A gatyát is át kell venni valahogy:D
2017. jún. 7. 19:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Alsógatyát is cserélsz sporthoz? :D
2017. jún. 7. 21:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!