Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sértőt írtam volna? (többi lent)
Van a legjobb fiú barátom és az anyukája kiírta a fiú idővonalára hogy boldog névnapot... Aztán írtam a fiúnak és mondta hogy téves én meg írtam neki hogy az anyukád is átb*szott. Aztán a fiú barátnője meg rámír hogy okosan írjak az anyukájáról... és persze nevetős szmájlit is írtam oda.Tényleg sértő lenne?
Nem sértésnek szántam pedig.Amúgy a fiú barátnőjével jóban voltam.

Miféle barát az aki kibeszél a hátad mögött? Nem mondja a szemedbe hogy problémája van. Szánalom.
Lényegtelen hogy sértőt írtál-e vagy sem. Ez rajtatok múlik hogy mi a vicces és mi nem. De ez, hogy nem tetszik neki és egyből máshoz megy, hogy mekkora egy paraszt vagy, ez a sértő és a szánalmas. Minek barátkozol ilyenekkel?
Igazából azt én sem tudom hogy miért inkább neki mondta el, viszont járnak de akkor sem értem miért ez a megoldás és a lány meg egy ideje tök bunkó velem.Egyszer találkoztam vele az előtt nagyon jól kijöttünk és töl jókat beszélgettünk aztán találkoztunk és ott is tök jól elvoltunk és utána kezdődött az hogy bunkó lett velem mert egyszer elmondtam a fiúnak hogy azt mondta a lány hogy elmondta nekem hogy hányszor szexeltek és ezzel nekem dicsekedett és még valanit mondott egy fiúról és elmondtam a fiúnak de hát nem szoktam a fiúval ilyenekről beszélni... Aztán bocsánatot kértem a lánytól végül mert volt hogy letiltott meg volt hogy bunkón rámírt hogy kösz hogy elmondtam a palijának...
A fiú meg alapvetően jó fej és szülségem van rá mert ő az egyetlen olyan ember akire szamíthatok és nekem mindig tanácsot ad.És a fiúval szinte minden nap egy csomót beszélgetek de nem értem ezt akkor sem...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!