Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöjjek össze a mostohatesómmal?
Kicsit hosszú lesz bocsi..
Szóval én pesten lakom anyukkámmal viszont nyáron apukámnál vagyok sokat vidéken, az èlettársának a fia kb fél ève költözött oda (17 èves)
Párszor már találkoztunk ès nagyon szimpatikus ahogy észre vettem èn is neki (sokat viccelődik velem, keresi a társaságom)
szeretnèk vele összejönni viszont apukámék folyton ott vannak, nem tudunk kettesben lenni egy kicsit sem, normálisan dumálni vagy valami mert hát azért nem lehet úgy rendesen ismerkedni, hogy apámèk állandóan ott vannak
+ nem akarom hogy apám rájöjjön, hogy nekem tetszik..
15l
1. Miért?
2. Köszi :)
most mit izgultok? nálunk a városban volt egy nő, aki a lánya pasiját szedte fel...az milyen már? pasijából lett a nevelőapja...:D
viccet félretéve szerintem is szimplán tabu ez a dolog...nekem biztos kínos lenne, pedig hasonló szituáció nálunk is fennálhatna, mert anyum új élettársának van egy hasonló korú lánya...mégsem próbálkozok be nála, elég kellemetlennek érzem a dolgot enélkül is...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!