Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jöjjek össze a mostohates...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek össze a mostohatesómmal?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz bocsi..

Szóval én pesten lakom anyukkámmal viszont nyáron apukámnál vagyok sokat vidéken, az èlettársának a fia kb fél ève költözött oda (17 èves)

Párszor már találkoztunk ès nagyon szimpatikus ahogy észre vettem èn is neki (sokat viccelődik velem, keresi a társaságom)

szeretnèk vele összejönni viszont apukámék folyton ott vannak, nem tudunk kettesben lenni egy kicsit sem, normálisan dumálni vagy valami mert hát azért nem lehet úgy rendesen ismerkedni, hogy apámèk állandóan ott vannak

+ nem akarom hogy apám rájöjjön, hogy nekem tetszik..

15l

#ismerkedés #fiatal #szerelem #mostohatestvèr
2017. jún. 3. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Ne. Ennyit mondok. Ne.
2017. jún. 3. 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Hívd el egy kicsit sétálni, fahyizni egyet, vagy ha van kutyátok, csak szimplán vigyétek le ketten sétálni. ☺
2017. jún. 3. 11:01
 3/9 A kérdező kommentje:

1. Miért?

2. Köszi :)

2017. jún. 3. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Azért, mert ez kicsit beteg szituáció, nem gondolod?
2017. jún. 3. 11:31
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Mivel semmi rokoni kapcsolat nincs kozottuk, miert lenne beteg? Olyan mintha 2 idegen ismerkedne egymassal csak o nekik veletlen a szuleik elvaltak es pont egymassal jottek ossze, de ez egyaltalan nem beteg.
2017. jún. 3. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Vagy apukáddal is beszéld ezt meg, mert ha hülyének nézed és titkolni próbálod előtte, annak csúnya vége is lehet, vagy pedig hagyd a srácot.
2017. jún. 3. 12:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy nem akarod,hogy apukád rájöjjön,de nagyon nehezen fogjátok titokban tartani a kapcsolatotokat.Gondolj csak bele,valószínűleg meg akarja ismerni az élettársának a fiát,és sokat fogtok együtt lenni négyesben.Nem akarok semmi negatívat mondani,de ez elég kockázatos.
2017. jún. 3. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:
59%
reggel húgom, este dugom?? Attól még mert nincs rokoni kapcsolat még szerintem ez akkor is fura, bőven tudnál ást találni , kb millió az egyhez az esélye, hogy csak vele tudnál összejönni és kétlem hogy pont gykra jönnél fel akkor megkérdezni így te nem vagy az egy a millió közül, szóval válassz mást.
2017. jún. 3. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

most mit izgultok? nálunk a városban volt egy nő, aki a lánya pasiját szedte fel...az milyen már? pasijából lett a nevelőapja...:D

viccet félretéve szerintem is szimplán tabu ez a dolog...nekem biztos kínos lenne, pedig hasonló szituáció nálunk is fennálhatna, mert anyum új élettársának van egy hasonló korú lánya...mégsem próbálkozok be nála, elég kellemetlennek érzem a dolgot enélkül is...:D

2017. jún. 3. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!