Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerinctelen egy olyan csajt fűzni, akinek van barátja?
17/F vagyok.
Van egy csaj, aki megtetszett, ezért elkezdtem vele Facebookon beszélgetni. 1-2 nap múlva derült csak ki, hogy amúgy van fiúja. Azóta még jobban érdekel. Próbálgatok flörtölni vele neten és a vicc az, hogy eléggé megy is, tehát ő is partner ebben, attól függetlenül, hogy van barátja. Találkozót még nem mertem felhozni, de valami szolid 'baráti taliban' szerintem simán benne lenne.
Érzésem szerint hosszú hetek/hónapok alatt elhódíthatnám a sráctól, de kicsit megszólalt a fejem, hogy lehet hagynom kéne neki.
A csaj fiatalabb nálam, még a fiúja is, éppen ezért van esélyem és épp emiatt nem félek, hogy esetleg baj lesz belőle.
Én haveromtól rendszerint hallom, hogy direkt olyan csajokra utazik, akiknek van pasijuk és most kezdem megérteni, hogy miért.. Valamiért sokkal különlegesebb érzés egy ilyen lányt bolondítani, mint egy szinglit.

És ha te elhódítod, mi a garancia arra, hogy valaki más nem fogja tőled? Biztos ilyen lányt akarsz, aki a párja mellett vevő rád, más fiúra? Kicsit sokat árul el a csajról.
Amúgy a kérdésedre válaszolva, igen, szerintem gerinctelen dolog, de ha lehet vinni a lányt, ő se különb.

Ezt nehogy megtedd!
Boldogan élnek még a fiújával,akit szeret,ezért nem hagyott ott és ezért jár vele!
Elakarsz egy kapcsolatot tépni és olyan lánnyal járni,akit könnyen bárkinek el lehet csábítani? Egyszer akkor tőled is elcsábíthatják és akkor abban a helyzetbe lehetsz,mint a mostani pasija.
Olyan sok normális,kedves szingli van,akik azt várják,hogy udvaroljanak nekik.
Ui; szomorú,hogy ezt próbálod elérni!
Gondolkodj el amit írtam,mert hasznos és jó tanács!

Ha annyira boldog lenne a abban a kapcsolatban, akkor nem fogadná a flörtölést.
Az élet a versengésről, sikerekről és csalódásokról szól. Lehet hogy sikered lesz a csajnál, de lehet hogy koppanni fogsz.

1. Mondhatni szép lány, akinek barátja van és vevő más fiúkra is. Ebből is látszik, hogy nagyon komoly lány lehet.
2. Jól látod, gerinctelen dolog. Szíved joga eldönteni, hogy egy gerinctelen alak leszel (igyekeztem nem cifrábbat írni) vagy egy becsületes férfi. A döntés a tiéd.
3. A második pontot ajánlom a haverod figyelmébe is...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!