Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Mi az a pont ami után taliznátok egy fiúval?
Figyelt kérdés
2017. máj. 31. 20:09
1/9 anonim válasza:
Ha úgy érzem hogy szimpatikus és nem félek tőle.
2/9 anonim válasza:
Szerintem bármikor elhivhatsz egy lányt találkozora, mert ha bejösz neki ugy is elmegy megha csak latasbol is ismeritek egymast, mert pont arra van a talalkozo hogy jobban megismerkedjetek.
3/9 anonim válasza:
miutan eleget beszeltunk ahhoz, h valamennyire megismerjem es belemenjek a szemelyes talalkozoba
5/9 anonim válasza:
Még sosem randiztam senkivel, épp ezért nagyon nagy bizalom kell, hogy kialakuljon a szememben a fiú iránt, hogy elmenjek vele randira.
Meg persze szimpatikusnak, normálisnak kell hozzá lennie.
6/9 A kérdező kommentje:
Aztaa milyen őszinte válaszok ezer rózsa köszi nektek :))
2017. máj. 31. 21:28
8/9 A kérdező kommentje:
Tegyük fel van egy olyan szitu az utcán valahol hogy elsőre látásra nagyon tetszetek egy fiúnak, nem félénk leszólít.. Tehát mond valamit, arra is hogy miért szólított le a kérdés: ilyenkor mennyi esélye van ha mondjuk éppenséggel nektek is bejön elsőre.. Mik azok amik után adnátok egy esélyt legalább egy flörtre.. Egy hasonló korosztály pl 20 20.. Ne tereljetek kosz..
2017. jún. 7. 22:31
9/9 anonim válasza:
Nekem előszeör szimpinek kell lennie mejd mikor már egy csomót dumáltunk találkozni vele de nem a saját házában... Az utolsó kérdés pedigb hogy hát lehetséges de az is lehet hogy van bfje vagy valami... De igazábó 50℅ XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!