Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessen azzal a fiúval hogy tetszik akit látásból ismerek? 15/L
Figyelt kérdés
2017. máj. 28. 16:15
1/4 anonim válasza:
Néha menj el előtte és nézz rá többet és ha egyedül van esetleg szólítsd meg. Először csak köszönj neki.
2/4 anonim válasza:
nézd, és egyszer ints felé mosolyogva
aztán figyeld hogy változik onnantól a viselkedése
ha előre int neked kövre mikor lát, akkor később odamehetsz hozzá hogy 'szia, xy vagyok és sokszor látlak és gondoltam ide jövök hogy szia' :D
3/4 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is, sajnos még a nevét se tudom a srácnak de hetente látom. Én már az elején mikor megláttam elkezdtem bámulni, annyira nem feltűnően hogy mások is észre vegyék, de adtam neki erősen a jeleket. :D Észre vette szerintem mert utána ő is elkezdett nézni engem, de nem vittem túlzásba egy jó idő szemkontaktus után csináltam tovább a dolgom. Következő héten mikor megláttam, igyekeztem olyan helyzetet teremteni hogy hozzá tudtam szólni többször is pár szót.. Elég nehézkesen akart válaszolni meg nem igazán akart rámnézni. Fogalmam sincs mi futhat le az agyán de hát én próbálkozom ha akar valamit akkor majd ő is fog. :) Drukkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!