Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nálatok ez mire jó?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nálatok ez mire jó?

Figyelt kérdés

Hogy össze jöttök egy lányal tudjátok hogy szűz és erőltetitek az egészet majd mikor egyszer beadja a derekat akk meg történik leszarjatok es folyamatosan meg csaljatok.

Nektek ez mire jo?

Sot masok is tudtak h csak arra kelletem neki :\

2017. máj. 25. 06:37
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
A kérdésben a válasz.....
2017. máj. 25. 07:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
en is no vagyok kedves kerdezo es sajnalom a helyzeted DE ne altalanosits mert nem minden ferfi ilyen! :) engem is atb* sztak jo parszor de tudni kell valasztani.. ugyanugy ahogy vannak szemet ferfiak ugy a nok is sokszor kihasznaljak oket. ha azt mondod mindenki latta hogy csak szexre kellesz neki akkor vszeg tul naiv voltal es ezert tudott atverni.. de semmi vesz, negativ tapasztalat is kell es most nehez de legalabb legkozelebb okosabb leszel ;)
2017. máj. 25. 08:20
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Egyszerű áldozat voltál.

Engem is kihasználtak, én is kihasználtam másokat, aki gyenge azzal ez történik. Erősödj.

2017. máj. 25. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok mindent át kell élni mire megérzed mikor akar valaki csak kihasználni. Sajnos velem többen is megtették, bár inkább érzelmileg, egyikkel sem feküdtem le hála ég mindig kiderült előtte a dolog. Csak sajnos 15 éves korom óta csinálják ezt velem, elég fájdalmas... De legutoljára pl. nem értettem magamat miért nem engedtem egy srácnak, hogy megcsókoljon 3. randin, 2 hónap beszélgetés után mikor legszívesebben engedtem volna. Rá úgy 1 héttel kiderült, hogy a 2 hónap alatt végig keresett más lányokat is, ki az aki könnyebben megvan. Amint lett ilyen engem ejtett... Na akkor nagyon örültem, hogy ezt legalább egy kis részem megérezte, legalábbis én annak tudom be. Szurkolok, hogy legközelebb téged se sikerüljön kihasználni
2017. máj. 25. 14:59
 5/5 anonim válasza:
Így jártál minek jöttél vele össze
2017. máj. 28. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!