Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ez hogyan működik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez hogyan működik?

Figyelt kérdés

Szóval sokszor olvastam itt GyK-n olyan kérdéseket, hogy: "az egyik haverommal sokat beszélgetek és néha megfogdos, tetszhetek neki?". És engem az érdekelne, hogy ez a fogdosozós része, hogyan megy. Hátulról át ölell majd felkúszik a keze a mellekig vagy mi? Hála istennek én olyan iskolába járok ahol ilyen még nem történt, de érdekel, hogy ez hogyan müködik. Valaki leírná, hogy mégis hogyan történik ez meg?

(Nem azért kérdezem mert én is ezt szeretném tenni egy lánnyal) (direkt tinik válaszait várom)

17/F

2017. máj. 23. 21:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%

Szeretem ezt a "mai világ" kifejezést...

"mai fiatalok"

A mai világ, és a mai fiatalok semmiben sem különbözik a korábbiaktól... maximum a körülmények...

Ezelőtt 60 évvel is felvetődtek ilyen kérdések emberekben, csak nem volt GyK ahová kiírták...

"Régen nem volt ennyi gyilkosság" , de ! Híradó nem volt ahová bemondják...

Nagyapám is mesélte, hogy őt is csalták már meg, nem is egy lány, a haverjával, ezelőtt 60 évvel!

A világ semmit nem változik, az emberek nem változnak!

2017. máj. 24. 08:11
 12/12 anonim ***** válasza:
3-as vallásos suliba megyek.. ezaz :'(
2017. máj. 24. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!