Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány miért csak két óránként ír vissza facebookon?
Figyelt kérdés
Suliban sokat beszélgetünk, lógunk együtt itt-ott, bókolunk egymásnak, stb. De írásban valahogy nem folyamatos a kommunikáció. Kb. két óránként ír vissza facebookon egy-egy rövid választ. Miért?2017. máj. 18. 13:12
1/10 anonim 

válasza:

Mert lehet nem facebook az élete...
2/10 anonim 

válasza:

Két óra az nem idő, tanulj már meg késleltetni. Nem elvárható, hogy valaki 10 percenként irkáljon ...
5/10 anonim 

válasza:

Kérdezd meg az érintett lánytól.
6/10 anonim 

válasza:

hát attol függ ha folyamatosan online akkor csak szarik rád de lehet csak két óránként nézi meg hogy írtak-e
7/10 Rutinpók válasza:
Nem te vagy az esete,csak molesztáljad, hamarosan le fog tiltani.
8/10 anonim 

válasza:

Sokáig én is azt hittem azért van mert nem érdeklem az adott lányt. Aztán most jöttem össze egy aranyos csajszival aki, van hogy 2 órával később válaszol, de nem csináltam ebből bajt, szívesen találkozik velem, ő is mondta, hogy nem a fb-on éli az életét, ezért nem reagál rögtön mindig. Nincs ezzel semmi gond. Rájöttem én is, hogy hiba abból kiindulni, ameddig élőben teljesen rendben van minden, tegyél így te is, kösd le magad, majd élőben kidumáltok mindent. :)
10/10 anonim 

válasza:

En is ismerek egy ilyen lanyt. Ot nem koti le a net, viszon az emberekkel nincs baja. Inkabb olvas
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!