Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudnék pasit/barátot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék pasit/barátot szerezni magamnak? Már nagyon szeretnék, csak sajnos nem közelítenek hozzám a fiúk. Pedig nem vagyok csúnya, és kedves jófej, vidám csaj is vagyok.17L

Figyelt kérdés

2017. máj. 14. 23:39
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

ha nem leszel hangos attól még önmagad maradhatsz :)

tudom, én is hangos vagyok sokszor :D

oké ezek a fiúk...és a barátnők mit gondolnak rólad?

lehet ők máshogy látják ezt :)

2017. máj. 15. 00:21
 22/40 anonim válasza:
0%
A barátaid többsége valószínűleg nem is fogja megmondani, hogy csúnya vagy, mert nem akarnak megbántani.
2017. máj. 15. 00:23
 23/40 A kérdező kommentje:
Skacok, én igazán nem tudom. Sebaj, mad eljön az én időm is egyszer. :D De addig végzek egy önismereti tesztet, hatha segít.
2017. máj. 15. 00:23
 24/40 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a túl sok "haver srác" miatt a többi fiú közeledését haverkodásként fogod fel? és egyszerűen túl laza vagy velük?
2017. máj. 15. 00:24
 25/40 anonim ***** válasza:

10es vagyok, gondoltam eljött az ideje, hogy ne csak gyökérséget írjak:D

Szóval nekem a "mindig kimondom amit gondolok" rész tűnik aggasztónak. Mármint... ez gyakran inkább bunkóságot jelent, mint őszinteséget. Csak akkor kell kimondani amit gondolunk, ha ez érdekel másokat, vagy semlegesek vele szemben, de a vélemény építő jellegű. Egyéb esetben sértő vagy zavaró lehet.

A hangoskodás vérmérséklet kérdése, nagoyn nem fogsz tudni rajta változtatni. Vannak ilyen emberek, szerintem ez nem baj. Csak figyelned kell, hogy milyen helyzetben milyen hangerőt használsz, mert születhetnek belőle kínos szituációk:D

Ezt így nehéz lesz megmondani mi a baj. Mondanám, hogy ha gondolod chatelgessünk, de igazából úgysem jön át, hogy mi lehet a probléma. Ez élőben működik csak...

Úgyhogy gyere randizni! :DD

nem, ez csak vicc volt:D a (meny)asszony megölne érte

Szóval... mennyire érzed azt, hogy felismersz, jól reagálsz helyzetekre? Hangos embereknél probléma lehet, hogy pl "túlröhögnek" helyzeteket, ami mások számára zavaró lehet, hogy túl nevetnek egy annyit nem érdemlő viccen, de olyanoknál, akik nem mérik fel megfelelően a hangulatot, az is baj lehet, ha túlbeszélnek egy témát, túl komolytalanok, vagy épp túl komolyak... eh, nehéz ezt leírni:D

Szóval mennyire érzed, hogy be tudsz csatlakozni beszélgetésekbe? "naprakész" vagy? (gondolok itt arra, hogy általában nem ott kell felvenni a fonalat egy beszélgetésnél, hogy kezdje előlről az egészet:D)

2017. máj. 15. 00:25
 26/40 anonim válasza:
11%
Jól van én megyek kiverem aztán alszom. Nem tudok már mit kitalálni.
2017. máj. 15. 00:25
 27/40 A kérdező kommentje:
Nem... Nincsen annyi haverom, max 3, de nem vagyunk sülve főve eggyüt.
2017. máj. 15. 00:26
 28/40 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jó party vagy ahogy leírtad akkor majdnem hogy érthetetlen hogy miért nem lógnak rajtad a pasik. Valaminek kell lennie a háttérben vagy épp az előlapon. Kellene egy ismerős srác a baráti körödből aki választ tudna adni, hogy pl ő ha singli miért nem járna veled, vagy a haverjai. Micsoda rejtély, vagy esetleg nem vagy az a nagyon válogatós friendzone-os lányka véletlenük? Lehet hogy amit magadban kicsinek és elhanyagolható hibána vélsz az igazábol olyan amitől a másik szélütést kap hosszú távon. Lehet mert nálad meg szokott nem is veszed észre de nála/náluk meg hatalmas. Ez is egy eshetőség. Önismereti tesztel meg ne fáradj semmire nem jó. De azért egy kalappal neked, drukkolok.
2017. máj. 15. 00:27
 29/40 A kérdező kommentje:
Valóban kimondom amit gondolok, de ügyelek rá, hogy ne legyen sértő és kellemetlen az adott ember számára. Nem tudok hazudni, csak őszinte vagyok mindenkivel. (Bár néha előfordul hogy mondok pár kegyes hazugságot)
2017. máj. 15. 00:29
 30/40 anonim ***** válasza:
44%

Írtatok itt annyi baromságot ennek a lánynak.

Lehet csak igényesebb az átlagnál azért nem kerül neki pasi. Ha pl nem dohányzót keres valaki, meg aki nem fetreng részegen hétvégéken, már kiesik egy csomó jelölt.

Nekem is volt olyan barátnőm aki minden szempontból nagyon rendben volt, szép is volt, kedves is. és nem talált pasit, mert mind csak 1 húzásra akarta volna.

Szóval valami oka nyilván van, hogy nincs pasija, de ez nem azt jelenti, hogy baj lenne vele.

2017. máj. 15. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!