Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék pasit/barátot szerezni magamnak? Már nagyon szeretnék, csak sajnos nem közelítenek hozzám a fiúk. Pedig nem vagyok csúnya, és kedves jófej, vidám csaj is vagyok.17L
ha nem leszel hangos attól még önmagad maradhatsz :)
tudom, én is hangos vagyok sokszor :D
oké ezek a fiúk...és a barátnők mit gondolnak rólad?
lehet ők máshogy látják ezt :)
10es vagyok, gondoltam eljött az ideje, hogy ne csak gyökérséget írjak:D
Szóval nekem a "mindig kimondom amit gondolok" rész tűnik aggasztónak. Mármint... ez gyakran inkább bunkóságot jelent, mint őszinteséget. Csak akkor kell kimondani amit gondolunk, ha ez érdekel másokat, vagy semlegesek vele szemben, de a vélemény építő jellegű. Egyéb esetben sértő vagy zavaró lehet.
A hangoskodás vérmérséklet kérdése, nagoyn nem fogsz tudni rajta változtatni. Vannak ilyen emberek, szerintem ez nem baj. Csak figyelned kell, hogy milyen helyzetben milyen hangerőt használsz, mert születhetnek belőle kínos szituációk:D
Ezt így nehéz lesz megmondani mi a baj. Mondanám, hogy ha gondolod chatelgessünk, de igazából úgysem jön át, hogy mi lehet a probléma. Ez élőben működik csak...
Úgyhogy gyere randizni! :DD
nem, ez csak vicc volt:D a (meny)asszony megölne érte
Szóval... mennyire érzed azt, hogy felismersz, jól reagálsz helyzetekre? Hangos embereknél probléma lehet, hogy pl "túlröhögnek" helyzeteket, ami mások számára zavaró lehet, hogy túl nevetnek egy annyit nem érdemlő viccen, de olyanoknál, akik nem mérik fel megfelelően a hangulatot, az is baj lehet, ha túlbeszélnek egy témát, túl komolytalanok, vagy épp túl komolyak... eh, nehéz ezt leírni:D
Szóval mennyire érzed, hogy be tudsz csatlakozni beszélgetésekbe? "naprakész" vagy? (gondolok itt arra, hogy általában nem ott kell felvenni a fonalat egy beszélgetésnél, hogy kezdje előlről az egészet:D)
Írtatok itt annyi baromságot ennek a lánynak.
Lehet csak igényesebb az átlagnál azért nem kerül neki pasi. Ha pl nem dohányzót keres valaki, meg aki nem fetreng részegen hétvégéken, már kiesik egy csomó jelölt.
Nekem is volt olyan barátnőm aki minden szempontból nagyon rendben volt, szép is volt, kedves is. és nem talált pasit, mert mind csak 1 húzásra akarta volna.
Szóval valami oka nyilván van, hogy nincs pasija, de ez nem azt jelenti, hogy baj lenne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!