Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam neki el, hogy bejön?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam neki el, hogy bejön?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú, nem tudom a nevét, semmit nem tudok róla, de nagyon tetszik. Egy fagyizóban dolgozik, vagyis tavaly nyáron ott volt, remélem idén is ott lesz. Elterveztem, hogy megmondom neki, hogy tetszik, hiszen úgysem ismer és nem mennék többet oda, ha nem jönnék be neki, nem koppannék nagyot. De mégis hogyan adjam a tudtára? Nem akarok rámenősnek tűnni.. 16/L

2017. máj. 14. 20:43
 1/5 anonim válasza:

egyszerűen próbálj meg vele beszélni pld kérdezd meg a nevét, vagy kérdezd meg hogy milyen ott dolgozni de mind ezt úgy hogy közbe mosolyogsz vagy valami hogy lássa hogy tényleg érdelek téged.

Aztán ha vissza kérdez akkor beszélgess vele ha meg nem próbálkozz egy kicsit de ha nem érdekled akkor inkább hagyd 15/F

2017. máj. 14. 21:10
 2/5 A kérdező kommentje:
És ha már kicsit beszélgetünk hogyan tovább?:( mert nyilván jön a többi vendég utánnam
2017. máj. 14. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ez nem a lányok dolga és nem is dőlne összr a világ, ha nem tennéd meg. Így tényleg csak nyomulósnak tűnnél, aki még a fagyizóba is leszólítja a srácokat.
2017. máj. 14. 23:05
 4/5 A kérdező kommentje:
És akkor várjak a csodára? 16 évesen még nem is csókolóztam és fiúm se volt. Elegem van a várakozásból. Mindenki azt mondja, hogy jön magától, én ettől már rosszul vagyok. Mindenki csodálkozik, hogy még nem volt senkim. Rosszul esik.
2017. máj. 15. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:

#4: Majd olyasvalaki, akinek kellesz és lesz elég bátorsága, kezdeményezni fog.

Igen, majd jön magától, ez az igazság.

Miért csodálkoznak az emberek? Én egyáltalán nem tartom gáznak vagy furcsának, még csak 16 éves vagy. Inkább az a gáz, ha már valaki ennyi idősen nem szűz..

2017. máj. 15. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!