Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat az edzőmmel?
Igazából nem járok régóta lovagolni, ezért még külön foglalkoznak velem. 14éves vagyok, és van egy fiatal férfi edzőm. Kb. 18-20éves lehet, nagyon jól elbeszélgetek vele, ezért is érzek olyan fura érzést iránta. Érdeklődő, és az jól esik, hogy valaki törődik velem. Viszont ez így nem lenne jó, ugyanis mégis csak az edzőm. Mivel iszonyúan gyenge a comb izmom, ezért néha viccelődni szokott vele meg minden, de utána tök aranyos, mert bocsánatot kér, stb. Jól elnevetgélünk, természetesen nagyon jó tanár is. Mikor látja azért, hogy majd lerothad a lábam a helyéről, ugyanis állni kell a kengyelben 4körön át, akkor megenyhül a szíve. Megszerettem volna kérni a lovarda tulajdonosát, hogy esetleg kérhetnék -e egy másik edzőt, de nem régiben tudtam meg, hogy a nő a férfi édesanyja..
Tanácsokat szeretnék kérni, hogy mégis mit tehetnék ilyen esetben. Mert érzem, hogy ő is másként tekint rám, de 14éves vagyok. Hozzá képest nagyon fiatal. Még sosem történt velem olyan, hogy ennyi idős emberhez vonzódnék vagy akármi. Nem szeretném a jövőben a lovas "karrierem" rárakni azért, mert kezdem megszeretni. Előre is köszönöm a válaszokat.

Az szuper.^^
Tegezem.

Kérdező, én leírtam, hogy mit tennék. :D
Jó, mondjuk tényleg fiatal vagy, de én nem tudok 14 éves fejjel gondolkodni, közel 20 évesen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!