Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég erősen bókol egy fiu....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég erősen bókol egy fiu. Jelent valamit?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom mostanában furcsán viselkedik. Azt mondja hogy szerinte én vagyok a legszebb lány az osztályban, meg hogy az ideálja vagyok, minden nap elmondja hogy milyen jól nézek ki, meg hasonló kis dolgokat csinál, és tényleg nem tudom hogy hogy álljak ehhez. Csak fel akar vidítani vagy ő esetleg többet érez? Azt is mondta hogy már fél éve nagyon szeretne barátnőt.

2017. máj. 14. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég egyértelmű szerintem. Tudat alatt te is érzed mit akar nem? :)
2017. máj. 14. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen érzem, de a legjobb barátom és... Tudod hogy van ez, nagyon fontos nekem, és mi van ha összejövünk, szakítunk és mindennek vége? Rémálom lenne
2017. máj. 14. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg a legjobb barátod, és ezt elmondod neki, el fogja fogadni. :)
2017. máj. 14. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugyanakkor meg miért ne? Ha igy állsz hozza higy szakitotok akkor biztos. Miért nem próbálod meg?
2017. máj. 14. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Kisgyerekek....
2017. máj. 14. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi ebben az érthetetlen? Ő fiú, te meg lány vagy. Nyilván akar tőled valamit.
2017. máj. 15. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!