Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hol felfigyeljen rám?
Van a buszon egy nagyon helyes fiú akit nagyon sokszor látok legalább egy héten 1x/2x egy buszon utazunk hazafele.
Szimpatikusnak tűnik volt hogy a haverjával jött együtt beszélgettek és vidámnak láttam
Szóval összességében nagyon tetszik és megismerném. Mélyen mindig remélem hátha leül mellém és leszólít de úgy néz ki mint akinek van barátnője és ha nem lenne akkor sem pont engem nézne ki maganak és szólítana le:/
Nem tudom mit tegyek mert én odaülni mellé és beszélni vele biztos hogy nem merek ez kilőve szóval..
Próbalok szemezni néha vele de elkapom a tekintetem nem tudok hosszabb ideig rá nézni mert zavarba jövök rámosolyogni sem sajnos pedig ezt szeretném próbálom összeszedni a bátorságom
de mi mást tehetnék hogy felfigyeljen rám?
15/L
1-es:😂😂😂😂😂😂😂
Válasz: menj oda hozzá, más választásod nincs!
#3-as távolsági busszal járok amivel 30perc kb. az út
Az a baj hogy nincs bátorságom odamenni de tényleg semmi pedig összességében van önbizalmam meg bátorságom úgy általában de nála valahogy nincs :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!