Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerjem a baratom "engedelyet", hogy feltegyek 2 kepet?
Mi az, hogy eltilt valakitől???!
Na mimdegy, bár szerintm ez sem normális..😕.
Én a képeteket nem küldeném át, arra én is pipa lennék.... De valami kedves üzenet szerintem sokkal jobb. 😊
Csak tudatom veled,hogy ott már gondok vannak,ahol az exeknek holmi szülinapi kedves gesztust akarsz tenni. Az ex a múlt,amit LE KELL ZÁRNI. Te ezt nem tetted meg,sőt,a folytatod a múltat.
Amire készülsz,pofátlanság egy kapcsolatban. A párod nem azt érdemli,hogy az exeddel nosztalgiázz,hogy "látod,ezen a képen még ketten vagyunk,boldog szülinapot."
Hozzátenném még: Az eltiltás tényleg gáz. Ahogy az is,hogy az exeddel még szóba akarsz állni.
10-böl kb.8 ember ilyet válasz elé állítana. Vagy az ex,vagy ő. Amennyiben az exed ilyen szerepet tölt(ene) be az életedben,addig nem szereted eléggé a barátod. Kár tagadni. Egy boldog kapcsolatban eszünkbe sem jut olyan,amire te készülsz
mondjuk az exemről nem raknék ki közös képeket a szülinapja alkalmából, ez azért már tényleg durva..
Egy sima bolgod szülinapot nem elég?
Miért tennél fel exszel közös képet az ex üzenöfalára? Ha ennyire nem tudsz elszakadni tőle, akkor miért vagy együtt a barátoddal?
Én erre az akciodra kitennélek, mert nem kéne olyan lány, aki ennyire nyalizik még az exnek.
#9: Az ex, amellyel baráti viszonyban vagyunk, nem tudjuk elengedni. Egy volt kapcsolatot le kell zárni és ez nem lezárás.
Tök mindegy, hanyadik szerelmed volt, ez kapcsolatban egyszerűen P.O.F.Á.T.L.A.N.S.Á.G lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!