Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kerjem a baratom "engedelyet",...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerjem a baratom "engedelyet", hogy feltegyek 2 kepet?

Figyelt kérdés
11 honapig voltunk egyutt a volt baratommal, szakitott velem es ra par honapra osszejottem a mostani parommal. Az exemnek egy heten belul lesz a 18. szulinapja. Szeretnek neki feltenni 2 kepet facebookra, az egyiken egyutt vagyunk, a masikon csak o. Megkerdezzem a baratomtol, hogy feltehetem-e, vagy inkabb hagyjam az egeszet es kerdes nelkul tegyem? Ki nem allhatjak egymast (nincs oka), a mostani parommal szoktunk is neha az elozon vitazni. Ugymond el is vagyok tiltva tole, nem beszelhetunk (evfolyamtarsam), semmi kommunikacio nem lehet koztunk, de a kep nekem fontos lenne. Ti mit tennetek? 18l
2017. máj. 12. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha neked fontos akkor ne hagyd hogy ezt a párod határozza meg.
2017. máj. 12. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Mi az, hogy eltilt valakitől???!

Na mimdegy, bár szerintm ez sem normális..😕.

Én a képeteket nem küldeném át, arra én is pipa lennék.... De valami kedves üzenet szerintem sokkal jobb. 😊

2017. máj. 12. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak tudatom veled,hogy ott már gondok vannak,ahol az exeknek holmi szülinapi kedves gesztust akarsz tenni. Az ex a múlt,amit LE KELL ZÁRNI. Te ezt nem tetted meg,sőt,a folytatod a múltat.

Amire készülsz,pofátlanság egy kapcsolatban. A párod nem azt érdemli,hogy az exeddel nosztalgiázz,hogy "látod,ezen a képen még ketten vagyunk,boldog szülinapot."

2017. máj. 12. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom milyen párod van, ha papucs akkor csináld, de velem ezt biztos nem játszanád el, mert igen -igen visszaküldenélek hozzá. Ha nem vagy képes lezárni az exeddel a múltat ne is kezdj új kapcsolatba, mert be fog bukni.
2017. máj. 12. 19:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hozzátenném még: Az eltiltás tényleg gáz. Ahogy az is,hogy az exeddel még szóba akarsz állni.

10-böl kb.8 ember ilyet válasz elé állítana. Vagy az ex,vagy ő. Amennyiben az exed ilyen szerepet tölt(ene) be az életedben,addig nem szereted eléggé a barátod. Kár tagadni. Egy boldog kapcsolatban eszünkbe sem jut olyan,amire te készülsz

2017. máj. 12. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Az hogy 2 ember szakít, még nem jelenti hogy utálni kell egymást és szóba sem lehet állni többet... Nincs azzal semmi baj ha jóban vagytok és felköszöntöd szülinapján. Olyan meg nincs hogy eltilt valakitől (már ha tényleg nincs rá oka..)
2017. máj. 12. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk az exemről nem raknék ki közös képeket a szülinapja alkalmából, ez azért már tényleg durva..

Egy sima bolgod szülinapot nem elég?

2017. máj. 12. 19:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Miért tennél fel exszel közös képet az ex üzenöfalára? Ha ennyire nem tudsz elszakadni tőle, akkor miért vagy együtt a barátoddal?

Én erre az akciodra kitennélek, mert nem kéne olyan lány, aki ennyire nyalizik még az exnek.

2017. máj. 13. 14:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Reszemrol ez nem nosztalgiazas lett volna, csak egy evfolyamtarsam felkoszontese, akivel mai napig barati viszonyban vagyunk, csak nem beszelunk naponta 0-24 oraban (mert letezik ilyen). A multnak mar semmi koze a jelenhez, de szerintem az ember az elso szerelmet, akivel eloszor volt komolyabb kapcsolata, sosem felejti el. Nyalizas?! Ugyan mar...
2017. máj. 15. 18:02
 10/10 anonim ***** válasza:

#9: Az ex, amellyel baráti viszonyban vagyunk, nem tudjuk elengedni. Egy volt kapcsolatot le kell zárni és ez nem lezárás.

Tök mindegy, hanyadik szerelmed volt, ez kapcsolatban egyszerűen P.O.F.Á.T.L.A.N.S.Á.G lenne.

2017. máj. 15. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!