Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kep remlik, de felkene hoznom a baratomnak ezt?

Ha nagy slunggal forognál, nyugodtan keress meg. Amúgy viccet féretéve, megdumálták az ebben érintettek, így ideje tovább lépni.
30/f
Gyorsan ìr, te meg lassan olvasod! ☺️
De komolyan, tagolás, kis ès nagybetűk, ìrásjelek(ami nem 😀😱😂), esetleg vessző használat???
Hogy lehet ùgy fordulni, hogy valakit szájon találsz?? Majd legközelebb meg előadod, hogy te csaltál meg senkit, csak elestèl ès szájjal pont egy fszba sikerült landolni... 😀

Szerintem ne nagyon kattogj ezen.Nem történt semmi.
De legyen ez tanulság és ne igyál legközelebb annyit, hogy nem tudod kontrollálni magad és nem emlékszel rá másnap teljesen.
Mindig tartsd meg a mértéket ..
Az írásod meg tényleg borzasztó, megtisztelhetnéd azokat, akik segíteni akarnak, hogy nem idehánysz egy ilyen katyvaszt, hanem kicsit tagolod legalább.
Telefonon is lehet nagybetűket írni és a mondatok végére írásjelet tenni. Automatikusan is meg lehet csinálni, be kell állítani.

#7 ezek szerint nem vagyok egyedül?
Tanulni: igekötős igéket, szókincs bővítése, magyar helyesírás szabályai könyv bongeszese, rokon értelmű szavak használatára valami könyv +névmások, névutók
Egy nyár elég szerintem ezt mind megtanulni. 12/l

Figyelj, az írásjelek kimaradtak nyelvtanórán, vagy miaszar?!
Tagold már a tetves mondandódat, mert ez így nettó olvashatatlan, vagy akkor írjál lassabban, az oldal nem fog megszűnni, mielőtt végeznél vele, csak épp mi is megértjük, mit akarsz!
Egyébként véletlenül hogy lehet összeérinteni a szádat valakivel?! Ha nagy slunggal! fejelsz, az fáj... de magyarázd már el, a barátod hogyan képes elviselni hosszú távon, mert nem értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!