Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen kep remlik, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kep remlik, de felkene hoznom a baratomnak ezt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy eleg hulye dolog tortent velem amin lassan egy hete rugozom. Mult penteken volt egy hazibuli ahol egesz sokan voltunk es mind jol berugtunk, es hat nem sok mindenre emlekszem de olyan kep remlik ami nem tiszta h toltok magamnak piat nagy sunggal megfordulok es mogottem van a baratom egyik haverja aki kb egymagas velem es olyan kep h mintha osszeertvolna vell a szank szele ahogy nagy sunggal fordultam meg vagy az h csak kozel voltam az arcom szele az ovehez. pontosan nem tudom felidezni h ez a szank szele osszerros dolog megtortrnt e mert nem tiszta a kep csak az remlik utana h ahogy mentunk haza es ment ki belolem az alkohol mondtam a baratomnak h ugye ez nem tortent , es mondta h ilyen h lett volna..de azert ragodom ezen mrrt ha nem tortrnt miert remlik hasonlo kep es miert mondogattam a baratomnak? masnap rairtam a haverjata mert joba vagyok e vele tudom hulyen hangzik h tortrnt r olyanh osszekoccant a szank es vigyorgos fejjel irta h nem es nemtom azota fusztral h mivan ha igen mert a baratom hulyenek nezett de nemtom felidezni h csak kozel került az arcunk v veletlen a nagy lenduletben hozzaerintodott e. szerintetek felkene hoznom a baratomnak? azota emeszt ez az egesz..mi van ha meg törtent ? vagy csak kepzelodtem? ha megtortent ez lehet hulye kerdes de "megcsalasnak szamit"? ..:/
2017. máj. 10. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Azért képzelted, mert erre vágysz.
2017. máj. 10. 23:07
 2/10 anonim válasza:
95%
Most is a pia hatása alatt vagy? Vagy alapból úgy írsz mint aki bevanbasz**va
2017. máj. 10. 23:10
 3/10 A kérdező kommentje:
azert irtam igy mert kisse rossz a telomon a billentyuzet meg siettem. nem erre vagyom masra pont ettol feltem h ilyen nem tortent e. valaki irna normalisat is ?
2017. máj. 10. 23:23
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha nagy slunggal forognál, nyugodtan keress meg. Amúgy viccet féretéve, megdumálták az ebben érintettek, így ideje tovább lépni.

30/f

2017. máj. 10. 23:24
 5/10 anonim válasza:
100%

Gyorsan ìr, te meg lassan olvasod! ☺️

De komolyan, tagolás, kis ès nagybetűk, ìrásjelek(ami nem 😀😱😂), esetleg vessző használat???

Hogy lehet ùgy fordulni, hogy valakit szájon találsz?? Majd legközelebb meg előadod, hogy te csaltál meg senkit, csak elestèl ès szájjal pont egy fszba sikerült landolni... 😀

2017. máj. 11. 05:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne nagyon kattogj ezen.Nem történt semmi.

De legyen ez tanulság és ne igyál legközelebb annyit, hogy nem tudod kontrollálni magad és nem emlékszel rá másnap teljesen.

Mindig tartsd meg a mértéket ..

Az írásod meg tényleg borzasztó, megtisztelhetnéd azokat, akik segíteni akarnak, hogy nem idehánysz egy ilyen katyvaszt, hanem kicsit tagolod legalább.

Telefonon is lehet nagybetűket írni és a mondatok végére írásjelet tenni. Automatikusan is meg lehet csinálni, be kell állítani.

2017. máj. 11. 08:48
 7/10 anonim válasza:
100%
Ezt fájt olvasni.
2017. máj. 11. 09:14
 8/10 anonim ***** válasza:

#7 ezek szerint nem vagyok egyedül?

Tanulni: igekötős igéket, szókincs bővítése, magyar helyesírás szabályai könyv bongeszese, rokon értelmű szavak használatára valami könyv +névmások, névutók

Egy nyár elég szerintem ezt mind megtanulni. 12/l

2017. máj. 11. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, az írásjelek kimaradtak nyelvtanórán, vagy miaszar?!

Tagold már a tetves mondandódat, mert ez így nettó olvashatatlan, vagy akkor írjál lassabban, az oldal nem fog megszűnni, mielőtt végeznél vele, csak épp mi is megértjük, mit akarsz!

Egyébként véletlenül hogy lehet összeérinteni a szádat valakivel?! Ha nagy slunggal! fejelsz, az fáj... de magyarázd már el, a barátod hogyan képes elviselni hosszú távon, mert nem értem!

2017. máj. 12. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Adom az elsőt.
2017. máj. 12. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!