Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma volt az első csókom ez így jó?
15/L
Ma volt az első csókom, bár a srác jó srác de haverom inkább. Nagyon jó érzés volt de egyben furcsa is, a végén azt mondta,hogy szerinte jól csókolok.(Na most neki én tetszem,de fordítva nekem csak haver ezt ő is tudja,nem zavarja) azért mondta hogy jó mert bejovok neki, vagy mert tényleg jó? Persze ez a kérdés azoknak szól akik voltak már hasonló Cipőben. Köszönöm előre is:)
Ha csak havernak tekinted nem hagytad volna hogy megcsokoljon.
Igy a helyzet az baratsag extrakkal.
szerintem sem kell egy csókból nagy ügyet csinálni, haverral is simán lehet. én is szoktam olyan lányokkal, akik olyanok mint a spanok. ügyesen csókolnak, kellemes érzés.
vannak akik nagyon kis bénák, meg rendesen csókolni sem tudnak. vagy akarnak. de ha megdicsért, az mindenképp pozitívum. ha valaki ügyetlen, annak nem mondom hogy kifejezetten ügyes, persze azt sem hogy ügyetlen. viszont ha valaki jól csinálja, akkor nem felejtem el megjegyezni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!