Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha másfél hónapja járunk és nincs téma?
A barátommal másfél hónapja járunk ő az osztálytársam és nem igazán van témánk.
Nem tudom mit tehetnék.
Akkor minek jártok?
Egyáltalán mit értesz járás alatt, ha még beszélgetni se tudtok?
Egy osztálytárssal mindig kéne, hogy legyen téma.Ha más nem, akkor az órákról, a tanulni valókról, a tanárokról, az osztálytársakról, közös ismerősökről lehetne beszélgetni.
És csináljatok közös programokat, egyrészt közben is lesz téma, másrészt utólag is fel tudjátok emlegetni ezeket.
Minden kapcsolatban tenni kell minden egyes nap a dologért, nem fog magától menni 0 erőfeszítéssel.
Bár ha nincsen téma, az elég rossz így, nem jósolok nagy jövőt neki így.
De lehet rajta változtani, ha mindketten próbálkoztok.
https://www.youtube.com/watch?v=tbsYXPRQd0Y
"Átmentünk a hátsó udvariba, és ott úgy a díványon úgy... úgy... 'témázgattunk'."
Igen, azért illene rátalálnotok közös dolgot, mert igy nemsoká szakitás lesz, vagy dugássá értékelödik le a kapcsolatotok.
Én lassan egy éve vagyok a párommal, együtt is élünk már, de mindig van téma, a meloja (pedig mérnök, igy semmit nem értek abbol, amit mond, de meghallgatom, mert érdekel), hobbik, mit szeretünk az országban, melyik hegyre mennénk, mit gondolznk az itteni életröl, nekem hogy telik a napom, merre utaznánk ha korlátlan idönk lenne (a pénz adott, jól keresünk), családrol, barátokrol...
Mindig van téma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!