Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat a lany?

Figyelt kérdés

Segitenetek legyszi?

hmm 18 vagyok es kb 5 honapja dumalok egy 3 evvel fiatalabb lannyal mit en chaten.Lattuk egymast ugy kb 4szer. o amikor utojara a kornyeken volt megnezett velem ket filmet (reggel 1 oraig) es atoleltem a vegen. Majd chatben szobajott es elmondtam hogy tetszik nekem,eso is mondta h tetszek neki.Egyszer-egyszer nagyon szepen viselkedik o is es dumal eleg jol.de egy ideje kesore olvassa el az uzeneteket es "ok"val vagy egy emotikonnal valaszol. Es ez nagyon kinoz engem...:D

szoktunk egymasnak zeneket kuldeni es o kuldott egyet de miutan megkerdeztem hogy a szovegeert kuldte el azt mondta(gondolom szegyelte bevallani)hoghy nem a szoveg miatt kuldte "J.Boog-Let's do it again."En arra gondoltam hogy igy szeretne kesztetni arra hogy kerdezzem meg ha akar e jarni...Mintha ignoralna de mikor beszelunk elrol akkor o azt mondja hogy nem is ignoral meg azt mondja h nem akar engem zavarni.

Szerintetek miert kinoz engem ez a lany? A zenet is halgassatok meg kerlek :)

2017. máj. 4. 23:48
 1/3 anonim válasza:

5 hónap alatt 4-szer találkozni nem sok az egy kicsit?? :)))

/szerintem ezt unhatta meg a kiscsaj!/

Pruntyolászni és interneten vegetálni mindenki tud!

2017. máj. 5. 06:13
 2/3 BexiSzJGBábel válasza:

Hááát... Ez két dolgot jelenthet:

1. Bosszant azért, hogy tedd meg az első lépést.

2. Máregunt téged.

Szurkolok hogy az első legyen.

2017. máj. 5. 20:30
 3/3 anonim válasza:
Nos szerintem ha ez a helyzet tuti hogy húzza az agyad de be is jössz neki. Ha meg meg akarod kérdezni hogy ,,jártok"-e akkor ne így kérdezd meg hogy: Járunk? Hanem hogy lenne-e a barátnőd. 15/L
2017. máj. 6. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!