Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon jó azzal a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon jó azzal a fiúval lenni.

Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom,akivel néha szoktunk találkozni,de leginkább facebookon tartjuk a kapcsolatot. Eléggé tetszik, külsőleg, és belsőleg is (vicces,jókat lehet vele beszelgetni,aranyos) de vannak olyan dolgai,amiktől óckodom,ezért nem szeretnék vele lenni. Egy alkalommal,mikor beszelgettünk messengeren,megkérdezet engem,hogy akarok-e vele csókolózni. Elötte egy kicsit haboztam,mivel nem tudtam milyen lenne,de aztán belementem. Találkoztunk csókolóztunk. Aztán másnapra is beszéltünk programot,csókolóztunk,és tapiztuk is egymást. És szégyen nem szégyen,élveztem. Nekem sincsem kapcsolatom és neki sincsen. Néha felvetődött az a kérdés hogy hagyjuk abba,de aztán egy kissebb átgondolás után úgy döntöttünk hogy nem. A kapcsolatunk egyépként nem csak ebből áll. Úgy mondanám hogy 70% beszélgetés és hülyéskedés, és 30%tapi,csók. Egyépként az ő véleménye ugyan az rólam mint nekem róla,hogy jókat beszélgetünk, és viccelődünk de amúgy nem lenne velem. Azt is mondta hogy nagyon jó a testem,meg szerinte szép vagyok,es nagyon szeret engem (nem szerelemből). Egyépként már láttuk egymást meztelenül, de tapi akkor nem volt.Ez ilyen barátság extrákkal féle kapcsolat.Mit tegyek? 17L 17F

2017. máj. 2. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Eloszor tanulj meg irni (*egyebkent, *kisebb) aztan pedig keress valami ertelmes fiut, aki nem csak hulyit.
2017. máj. 2. 19:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Előre is bocsánat a helyesírási hibák miatt. De légyszíves koncentrájatok a kérdésre.
2017. máj. 2. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Én hagynám. Minek legyek olyannal, aki nem szerelemből szeret???

És messengeren kérdez meg, higy akarsz-e csókolózni? Ez nevetséges.... Általában ennek magától kéne jönnie, ne pedig neten megbeszélni.

2017. máj. 2. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Amíg ez jó így mindkettőtöknek, addig semmi akadálya, hogy így folytassátok.
2017. máj. 2. 20:14
 5/5 KnightBalazs ***** válasza:

A szerelem szerintem nem egy olyan dolog amit lehet irányítani, és azért amiről nem tehet valaki elítélni őt. Ná, nem kéne szerintem.

Azt mondod szeret? Hol itt a baj akkor? Te is szereted? Még jobb!

Nem értem, hogy pontosan mi a kérdésed. Mit tegyél? Fiatal vagy, én is 17 vagyok, azt teszek ami jól esik. Közben pedig a saját értékrendemet veszem figyelembe. Probálok önálló lenni erre biztatom a korosztályom tagjait is. Fedezzétek fel a világot, ne féljetek. Nem lesz mindig ott a gyakorikérdés, hogy megkérdezzünk mindent és nem is tudnak szerintem helyettünk dönteni mások a MI ÉLETÜNKRŐL.

A döntés a te kezedben van, a felelőség is a tied lesz utána. Én egy annyit tanácsolnék, hogy gondold meg, hogy olyant ne csinálj amit majd megbánnál.

2017. máj. 2. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!