Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért elfogadottabb, ha egy 15-18 lány párja egy 20-23 éves srác?
Szerintem régebben elfogadottabb volt.
Egyébként meg: azért, mert az ő dolguk. Nem attól lesz egy kapcsolat jó, hogy az életkoruk számra azonos.
Ez mindig is elfogadott volt.
Tinikorban a lányok általában érettebbek, mint a fiúk, így idősebb fiúk talán jobban illenek hozzájuk. Persze ez nem igaz mindenkire, csak úgy általánosságban.
Azért az sem mindegy ,hogy egy 15 éves lány van együtt egy 21-22 évessel , vagy egy 17-18 éves lány jár egy ugyanolyan korú sráccal.
De ez nem ilyen egyszerű. Ha valaki 15 évesen annyira nem találja a hangot a korabeli srácokkal , akkor nincs abba semmi rossz ha idősebbekkel ismerkedik esetleg jár mindaddig amíg a srác nem erőlteti rá a szexet. Ugyanez fordítva.
Sok lány 22-23 évesen már belemegy nagyon komoly kapcsolatokba , értem ez alatt hogy már együttélés és hasonlók is napirenden vannak (amit én lányként egyébként nem tudok felfogni ,hogy ennyire fiatalon miért akar valaki teljesen megállapodni de ez ugye szubjektív) , de sok 22-23 éves srácnak ez még túl sok ezért választanak olyan lányt aki még nem akar összeköltözni meg eljegyzést és hasonlók , de azért lehet velük normálisan beszélgetni és hasonlók.
Nem tudom ,hogy mennyivel elfogadottabb vagy sem. Szerintem ez teljesen egyéni dolog ,hogy ki mennyire fogadja el. Nem lehet általánosítani.
Utolsó: a te eseted akkor lenne gáz, ha a csaj 15 lenne. Szóval don't fos, ti a jó kategória vagytok.
Szerintem egyébként nem hinném, hogy valaha "elfogadottabb" lett, a 20-23 éves pasik 1-2-3-4 kúrást (lehetőleg első alkalom, annál jobb!) kikényszerítenek a 15-16 éves, éretlen, felelőtlen lányokból, aztán dobják őket, mivel a saját korosztályuknál már hirtelen nem megy. Szerintem szánalmas, szavazzatok le nyugodtan :)
5. és 6. kommentelők, egyetértek veletek. Nem általánosítani akarok, de valamiért így jött ki a lépés. Persze másmilyen helyzetek is vannak, nem csak ilyenek.
6. kommentelő, elsősorban nem tinirib@*cokra és dugni akaró fiúkra gondoltam, hanem olyanokra, akiknek nem a szex az elsődleges, a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!