Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki esetleg vélemény?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy volt egy barátom. És a legjobb barátjátol hallottam vissza, hogy mondta neki mennyire rosszul csókolózok, meg mint ha egy villanyoszloppal csókolózott volna. Igazából én nem is élveztem a csókot, nem tudom mi volt ennek az oka. De így már következő alkalomkor nem nagyon merek csókolózni, mert elég kellemetlen lenne... mit csinálok rosszul vagy mi legyen ezután...2017. ápr. 28. 19:30
1/2 anonim 

válasza:

Nem akarom a pasid szapulni, de egy normális kapcsolatban, ha valami nem tetszik azt a másikkal megvitatják, nem véletlen találták ki a kommunikációt, a szex se úgy megy, hogy ki be teszed, mindenkinek más az izagató és nincs általános szabály rá, szóval "összekéne hangolódnotok" és akkor élveznétek, de az is lehet, hogy egyikőtök sem érez semmilyen komoly vonzamat csak tetszetek egymásnak és egyből összejötettek, ami elég nagy hülyeséget én se megyek oda minden lányhoz, aki tetszik, mert azért az nem minden szerintem, mikor ilyen gondom volt, akkor nem a haverjaimhoz futottam kibeszélni a magánéletem meg a párom, mint egy kispisis, hanem gyakoroltunk, ahogy a mondás is tartja gyakorlás teszi a mester :)
2/2 anonim 

válasza:

Ha ilyen barátod, milyen lehet az ellenséged? Egy normális pasi nem beszéli ki a háta mögött a barátnőjét, ha megtette, nem sokat jelentesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!