Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai fiatal csajok a barátnőikkel leszbikusok vagy hogy van ez?
mást nem látok instagramon hogy kommentbe írják a lányok egymásnak, hogy " de jó vagy bèbi" "az èn szerelmem" "csajom" "èdesem" stb...
egy csomó csaj smárol egymással buliba.
a múltkor uszodába voltam ès meztelenül ültek egymás ölèbe meg úgy beszèlgettek a sportoló lányok.
szóval nem tudom valaki világosítson már fel! mi nem csináltunk ilyeneket, sose meztelenkedtem a bnőim előtt.meg nem is smaciztunk....ilyenek.
ez mostanába alapnak számít vagy ez a normális, hogy ha egy lány szingli, vagy a pasija mellett is a bnőivel is ilyen viszonyba van? èn vagyok prűd?
dehogy leszbik,
csak tini lányok..gyerekek
azt hiszik hogy náluk ez a menő, ha kézenfogva járnak, meg szerelmemnek szólitják egymást.. :D
elég gáz szerintem, de ha nekik ez a vagyány 16 évesen! hajrá :D
24l
azt èn èrtem, de van is köztük valami, vagy ez csak a nagyközönsègnek szól?.mert èn már azt is el tudom kèpzelni hogy egymással vígasztalódnak egy egy pasi után.
mondom az uszodában ült egy csaj meztelenül a telefonját nyomkodta , a másik meg a padon feküdt szintèn meztelenül ès a másik combján volt a feje.szinte nekem volt kellemetlen.
mi is tudtunk bulizni, de ilyet nem csináltunk.valahogy nekem ez nagyon kínos lett volna, de lehet csak èn voltam lightos társaságba
Nem tudom, melyik korosztályhoz tartozol, de a velem egykorú lányok között bulikban elég gyakran csattannak el csókok. Férfi szemnek ez nem túl zavaró látvány.:)
20/F
tini ribik :D
ütném sorba mindet, aki azt hiszi ez a menő :D
szégyen a mai társadalom, vagyis ez a fiatal generáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!