Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én ismerőseim közül ismerkedik mindenki Tinderen? Ezek a kapcsolatok működnek?
Én nem ismerkedem Tinderen, nem is ismerek senkit, aki ezt tenné, de a távkapcsolatot nem tartom ördögtől valónak.
Amúgy meg pl. aki budapesti, annak azért van esélye egy másik budapestit (vagy közelit) találnia.
Debreceniként nagyon sok debrecenit találtam már.
16F
"Még annyit tennék hozzá, hogy egy tinder match, akivel alakulgat a dolog kitudja hány más embert bolondít, ráadásul messziről jött ember azt mond, amit akar..."
Embertől függ. Én nem tudnék általánosítani ebben, de ha arra célzol, hogy nincs értelme az ilyen távkapcsolatoknak, ahol sosem találkoztak, teljesen egyetértek:)))
Nekem olyan a hozzáállásom, hogy ha szeretek is megismerni ott, amig nem találkoztam velük párszor, addig nem lehet bolondításról beszélni.
Szerintem egy közvetlenül melletted lévő ember is tud hazudni és megvezetni, az az embertől függ, nem a távolságtól.
A távolság tényleg peches, de általában ezt úgy élik meg, hogy nem volt szerencséje közeli "match"-et találnia, de pechére bejön egy távoli, ami másképp ami jónak ígérkezne.
Pl. szívesebben beszélek valakivel 150 kilométerre, akivel tartalmas is a beszélgetés, mintsem olyannal aki 1 kilométerre van és sablon szövegeket tolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!