Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Hogy kelthetném fel az érdeklődését?
Van egy srác, aki nagyon tetszik. Visszahúzódó típusnak tűnik. Mindig lehajtja a fejét ha meglát.
Életemben először érzem fiú iránt, hogy meg akarom ismerni. Nem volt még kapcsolatom, tapasztalatlan vagyok minden téren. Nem tudom, hogyan kelthetném fel az érdeklődését.
Egy héten 3-4× látom reggelente pár percig.. :/
Megszólítani nem merem. Félek, hogy csak leégetném magam.
Vagy hagyjam az egészet? Elvégre ha bejönnék neki akkor biztos lépne valamit ő. Gondolom.
17/L
Köszi a választ.
Akkor megpróbalok tenni valamit az ügy érdekében. Csak ne paráznék ennyire... :D
Haha, pont ez van velem is. Reggelente egy busszal jövök egy sráccal. Ilyen kis félénknek tűnik. Egyszer csak azt vettem észre, hogy elkezdett nézni. De lehet, hogy csak bekélzeltem, mert mostmár sose figyel. Én nem merem megszólítani, így, hogy nem is néz mostanában meg pláne nem. És már csak másfél hónap vissza a suliból és utána egész nyáron nem fogom látni. :/
16/L
3#
Nekem is épp ez a bajom. Pár hónap és vége a sulinak. Utána nem látom sokáig.
Most kell cselekednünk ha már ők nem képesek! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!