Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-20 éves fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be?

Nincsen kifejezett ideálom, csak általánosságban tudom mondani a következőket, ilyen lányokkal jártam/tetszettek eddig:
Én 20 éves vagyok, szerintem 17-19 éves lányok az ideálisak ilyen korban, a fiatalabbakkal már nem tudok mit kezdeni általában.
Személyiség:
-Szeretem ha visszahúzódóbb, nem nagy hangú (így egészítjük ki egymást).
-Hallgasson meg, én is meghallgatom.
-Legyen közös téma, ismerje a popkultúrát. Értem ez alatt az alap filmek, (sorozatok), könyvek, zenék ismeretét.
-Szeresse az állatokat, azon belül a macskákat is viselje el.
-Falra mászok attól ha egy lány kényeskedik a kaja miatt, hogy ezt meg azt nem eszik, és olyan mint egy király kisasszony. Persze vannak mindenkinek utált ételei, de ne csak vizet meg levegőt legyen hajlandó enni.
-Legyen őszinte és HŰSÉGES. Olyan szinten is hogy ne levelezgessen/küldözgessen képeket idegen fiúknak magáról.
-Jó ha laza a családja és hozzá is tudunk menni, jóban lehet velük lenni.
-Imponál ha játszik hangszeren. (Én 10 éve gitározom.)
Viselkedés:
-Tudjon viselkedni, ne szipogjon, köpködjön, böfögjön... Legalább amikor velem van, mert engem minősít mások elött a viselkedése.
-Dohányzást utálom, rühellem, legszívesebben eltörölném a földön, mert a lányok 90%-a már itt kiesik párkeresési célcsoportomból.
-Alkohol mértékkel jöhet, heti 1-2-szer is akár. De megint csak tudja tartani a mértéket.
-Öltözködés tekintetében szeretem ha egy lány képes elegánsan felöltözni, de csinos/szép egy sima melegítőben is.
-Erős smink se jó, van aki sokkal szebb smink nélkül, és nem csak udvariasságból mondva.
Külső:
-180cm vagyok szóval max 170cm magas lány illik hozzám, mert fel tud még venni egy magassarkút. Ki nem állhatom ha egy lány magasabb nálam.
-Súly: tetszik, nem tetszik, sportolok én is, ugyanezt elvárom a barátnőmtől is. Ne legyen túlsúlyos, pláne ilyen fiatalon, mert aki most az az egy házasság után...
-Haj: Mindegy igazából, szeretem az összeset.
-Szem: Világos párti vagyok, nagyon imásom ha egy lánynak szép a szeme (persze lehet szép a barna is, de nekem sokkal inkább a zöld-kék szemek jönnek be).
Hosszú lett, de remélem mindent leírtam, és ne feledje aki olvassa, hogy ez csak egy magán vélemény.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!