Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Linkelnétek képet, hogy nektek milyen test jön be?
Figyelt kérdés
kort is írjatok légyszi :)2017. ápr. 19. 14:56
1/3 anonim válasza:
hát nekem az a lényeg hogy ne legyen nagyon gebe meg nagyon kövér, meg szétgyurt, hanem legyen mit fogni rajta:D
2/3 anonim válasza:
ennek mi értelme? Most mindenki kirakja a saját véleménye szerinti vonzó testet és ha egyik olyan mint a tied akkor azt mondod ohh yeah vagy mi?? MErt én nekem pld az arc sokkal jobban számít, ha szép az arca simán letud fogyni majd, mondjuk ha nem akar, akkor nem is érdekel, kövér ellenes vagyok, szerintem igénytelen az aki annyira nem törődik magával, hogy legalább egészségesbb életmdot kövessen.
de tessék, csak hogy ne kös belém, hogy nem válasz: (remélem sok mindent elérsz vele)
A kettő között van különbség mégis mindakettő szexi, azta lehet rájöttél, hogy nem csak egyvalami lehet vonzó egy egyén számára, habár kétlem, valószínűleg még fiatal vagy 15-16 éves talán 17 és még semmit nem tudsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!