Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A baratnőm apukaja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A baratnőm apukaja nem engedi hogy le mennyek

Figyelt kérdés
Most voltam lent vidéken a baratnomnél tegnap haza jottem es az apukaja aszt hiszi hogy csóró vagyok meg aszt hogy nincs munkám pedig van még beszélgettünk is a munkáról de most nem hiszi el hogy en dolgozom es aszt mondta a baratnomnek hogy nem mehetek tobbet a baratnőm meg nem talalna ide pestre mert még soha nem volt pesten a baratnőm 18 én 19 vagyok es most az van hogy nem mehetek oda es aszt mondja neki hogy mellettem nem lessz élete pedig fegyveres pénz szállító vagyok mit tegyek? Hogyan oldjuk meg? Abban a hat napban amíg lent voltam mondogatta hogx menyire rendes gyerek vagyok most meg tessék
2017. ápr. 19. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyúrj rá kicsit a helyesírásra, a gondolataid választékos megfogalmazására. LEhet, hogy akkor "apuka" is jobban elfogad majd.
2017. ápr. 19. 11:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen helyesírással nem csodálkozok hogy nem hiszi el. Ilyen helyesírással én sem hiszem el.

Aszt-> azt

Lessz-> lesz

Tanuld meg az alapokat és utána menj le a barátnődhöz menőzni.

2017. ápr. 19. 11:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyes írási hibákért csak a telefonom képernyője nagyon össze van törve es alig látom hogy mit írok ne haragudjatok
2017. ápr. 19. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vittél valamit arra a 6 napra a családnak, vagy beállítottál teljes ellátásra?

A barátnőd eljut Pestig és te pedig várod a helyszínen. Onnan már nem fog eltévedni.

Ha a papa nem szívlel, és tiltja a barátnődet tőled, akkor elfogadod a tényt és új barátnő után nézel. Vagy megharcoltok a kapcsolatotokért. A megoldás rajtatok múlik.

2017. ápr. 19. 12:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Persze hogy vittem nem megyek soha üres kézzel de eddig tök jol el beszélgettünk el voltunk most meg ilyen hirtelen be kattan pedig voltam mar lent vagy 12-szer
2017. ápr. 19. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Én féltem az apjától a csajszinak, mert elvileg a csajnak volt olyan palija akit az apja megvert xd, de amúgy Donnie Yen re hasonlít, sztem tök jó fej, csak tudni kell kommunikálni, én lespanoltam vele :'D
2017. ápr. 19. 13:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy en csak havonta egyszer tudok menni es igy nehez de eddig semmi baja nem volt velem igazából azon gondolkodom hogy a baratnőm mit mondjon neki hogy egy kicsit legalabb meg bekeljen
2017. ápr. 19. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Ismételd át az igekötős igéket! Nézz utána basszus! Nem megy? Tessék itt egy link: [link] [link]

3. Osztályosok tanulják! Rém egyszerű! 12 éves létemre én is tudom ... Te meg 19 vagy!

Tanács: tanulj meg írni!

2017. ápr. 19. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!