Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyük? Nem lesz baj?
15/L
Van egy srác akivel haverok vagyunk. És nem szeretnénk járni egymással mert úgymond mindkettőnknek meg van az a személy, akit "megakar szerezni",mint pár. Viszomt mi elég jóba vagyumk és felmerült a dolog, hogy kipróbálnánk egymással a smárolást,csak közbe mindkettőnkek nagyba alakul a dolog a másik két személlye de járás még nincs. Ez helyes döntés lenne. Én is benne lennék a csókba,mert elég helyes ő is. És ő is szeretné velem:) Bár szerelmesek nem vagyumk egymásba de nagyon kipróbálnánk egymással

Próbáljátok ki szerintem, gyakoroltok, és annál jobb lesz majd az első csók azzal a bizonyos személlyel :)
Kétszer is előfordult, hogy csókolóztam barátommal, és barátok maradtunk, nem zavart be egyáltalán.

Persze ez nem a világvége, ennyi idősen sok fiúbarátommal csókolóztam, szép emlékek lettek belőle!
Majd írd le milyen volt!;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!