Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban létezik olyan, hogy egy fiú jól néz ki és mégsem mer csajozni/nyitni a lányok felé?

Figyelt kérdés
Szerintem ez a két tény nem férhet össze egymással. Mindez magam miatt érdekel mert mostanában több lánynak is bejövök és sokan meg is néznek. Mindenki furcsállja, hogy bő 19 évesen még barátnőm sem volt és nem is igazán teszek a dologért semmit mert egy kicsi félelem van bennem.

2017. ápr. 14. 19:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van ilyen, mondjuk máshol az a baj, hogy nem adnak lejjebb az igényekből. Ismerek olyat, aki 20 éves, de soha nem volt kapcsolata, mert vár a tökéletesre és nem akar lejjebb adni az igényeiből.
2017. máj. 15. 20:52
 12/16 A kérdező kommentje:
Végülis ez akkor nálam is baj, mivel nekem is megvannak az igényeim ami mellett kitartok ha kell még évekig is. Csak mert van valaki aki lehetne azért csak nem fogok vele összejönni.
2017. máj. 15. 20:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia, remélem azóta sikerült egy kis bátorságot merítened:D
2018. júl. 8. 22:01
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia! Nem sikerült, sajnos :(

Ugyanolyan maradtam, még most sem sikerült megbátorodnom, már le is tettem róla, hogy én valaha egészséges önbizalommal fogok rendelkezni, és lesz merszem odamenni egy lányhoz például.

Egy csaj összejött azóta, de vele sem sikerült komolyabb kapcsolatra lépni. Kiderült, hogy neki csak kaland voltam...

Ő is próbált egy kis önbizalmat önteni belém, de nem volt sikeres.

2018. júl. 8. 22:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Majd eljön az ideje. Eljön az a lány, aki igazán érdekel, és te is őt.
2018. júl. 15. 23:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Ugyan, ne add fel, mindenki más:)

Én érzem, hogy te sem maradsz egyedül:D

2018. júl. 17. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!