Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A földbe tiport. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
a fiu megjatszotta minden érzelmét. naiv voltam,nem vettem észre. mertnagyon akartam hinni az egészban. csak kihasznált.és elhagyott.
tudom,az én hibám is.de most hogyan tovább ?
19 éves lány ..
2017. ápr. 13. 20:34
1/2 anonim válasza:
Hát például eletmód váltás. Sokat segít főleg ilyenkor. Bár lehet hogy eddig is jól élted a minden napjaid. Tudom hogy nehéz és könnyü mondani hogy lépj tovább. De az idő az segít. Elfelejteni nem fogod de könnyebb lesz. Na meg lehet jön egy normális pasi is aki még segíteni is fog.
2/2 anonim válasza:
sajnos semmit nem tudsz tenni ,csak elfelejteni az egészet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!