Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim 

válasza:

Szerkesztett, beálított kép.
Számomra nem.
L
2/12 anonim 

válasza:

Aranyos. Viszont az elsőnek tényleg igaza van.
De én majdnem mindenkire azt mondom hogy aranyos, szval.
3/12 anonim 

válasza:

Annyira bírom, hogy itt gyakorin még az ennyire jóképű és top férfi modelleket is leszólják :D Bmeg akkor nektek mi a jó? Kíváncsi lennék a pasijaitokra meg eddig kikkel jártatok ha ő nem jó pasi akkor Kovácsi Pisti a 11/a-ból biztos jobb aha persze
4/12 A kérdező kommentje:
pfff ezek a válaszok
2017. ápr. 9. 12:49
5/12 anonim 

válasza:

Fiú vagyok és szerintem jó pasi, magas, nincs semmi baj az arcával és a testalkatával sem, és még helyesnek is mondható, szóval teljes mértékben kifogásolhatatlan külsőleg, de akinek mondjuk a rockerek jönnek be azt megértem, hogy nem ő az ideálja, csak azért tudjuk elválasztani a dolgokat, attól még mert csak az emo lányok jönnek be nekem, megtudom állapítani nem emo lányokról is, hogy szép vagy nem szép.. Szóval én se értem az ilyenekre a válaszokat, nem azt kérdezték, hogyha odamenne hozzád rögtön aláfeküdnél-e de mindegy..
6/12 anonim 

válasza:

Soha életébe nem szólt még ilyen pasi mint ez az elsőhöz aki nagy flegmán rávágta, hogy nem
7/12 anonim 

válasza:

Szóval te eldöntötted, hogy ő helyes, és aki szerint nem, az hülye vagy mi?? :D Mi a problémád azzal, hogy valaki beállítottnak találja a képet? Szerintem jóképű a srác. Viszont a jó pasitól számomra messze van, nekem a férfiasabb arcúak tetszenek. Most mit fogsz csinálni? Lepontozol, mert negatívumot mondtam? A vélemény egy szubjektív dolog.
8/12 anonim 

válasza:

Ó, ne hidd, hogy nem szólt ilyen pasi hozzám.
Voltak olyanok amik a mai lányok "ideáljai" akik közeledtek, de olyan mértékben nem volt meg a szimpátia, se semmi, hogy egyszerűen hidegen hagytak ez a képen lévő jóemberrel se lenne másképp.Egyszerűen nem tetszik az arca, nagyon nem fogott meg.Kérdező, attól még, hogy neked ő az álompasi másoknak nem.;)
9/12 anonim 

válasza:

Nem rossz, de nem az én típusom. Túl kisfiús.
De amúgy igen, ha valakinek más az "álompasi", akkor azt miért kell lepontozni? A vélemény hasznosságát jelölik a pontok, nem azt, mennyire értesz egyet egy kívülálló véleményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!