Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lány, cigány fiú- működhet hosszútávon?
Nem gyűlölködő kommenteket szeretnék,sem azt hogy ilyen,olyan hülye vagyok, meg kitalált sztorikat akik mesélnek fűt fát. Olyanok véleményére lennék kíváncsi akik voltak/vannak hasonló helyzetben tényleg beleláttak már és így mit gondolnak erről.
Én elfogadom őt így ahogy van, rendes srác, de ha úgysem működhet akkor könnyebb még most befejezni.
Várom a válaszokat. :)
sem azt hogy ilyen,olyan hülye vagyok..
Pedig az vagy, ez nem ezen múlik.. Mért ne működhetne? Értelmetlen az egész kérdés..
az egész dolog ott nem működik, ha mások véleményére adsz, márpedig te magad is tudod nagyon jól, hogy a sok előítéletes ember egyből le fog hurrogni, hogy ki akar egy cigánnyal járni.
ha te nem tartod ezt a dolgot különbségnek, akkor persze, hogy működhet.
csak hogy mondjak példákat más kultúra, családi környezet, gondolkodásmód
Ezeket lehet ellensúlyozni/ közös nevezőre jutni bennük?
Ez hülyeség, utálom a cigányokat.....
De vannak normálisak tényleg, de ritka, te tudod kedves kérdező, ez egy normálisabb fajta, vagy egy olyan aki hajnalban a metróban ránt kést előttem :D :/
Minden megbeszélés kérdése.
" más kultúra, családi környezet, gondolkodásmód "
Az esetetekben konkrétan mire gondolsz?
A szomszedokban jutkanak mukodott vagasi ferivel :)
Amugy persze h nem, a valasz. El tudod kepzelni h csaladi vacsira a dögevőkhöz mesz?!
Nincs eleg magyar fiu akit talalhatnal?!
Pancserok vagytok mind!
Nincs konkrét tapasztalatotok de itt igaz ők!
Vagy tán baszott már mindannyiotokat cigány gyerek?
Azt kétlem mert akkor szeretnétek őket! :D
Figyelj!
Lehet kompromisszum ot kötni persze,ő alkalmazkodik hozzád te hozzá!
Ennyi!
Ne aggodd túl!
Nem lesz gond!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!