Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire tetszik a lányoknak a göndör haj? 17/f
az űrhajós véletlen nem téged nézett?? VAgy a tvben egy színész nem véletlen pont téged nézett?? Esetleg a Nap pont véletlen nem csak érted süt?....
Amúgy meg nem lehet sok eszed, ha 17 éves létedre most jöttél rá, hogy a lányoknak a göndör haj az tetszik, de ez is ízlés kérdése, aki helyes az helyes egyenes hajjal is meg göndörrel is, persze a haj sokat számít de azért olyannyira nem, nem csak a hajad változik, ha a hajad változtatod, mert lehet úgy formálni a hajat, hogy a fejet korrigálja és kiegészítse, erre vannak a mesterfodrászok akik megmondják mi áll jól a fejedhez és direkt úgy vágják,neked meg talán véletlen úgy göndörödött be ahogy kell, szerintem mindenkivel volt már így, én meg soha nem fésülködöm, soha nem nézem magam a tükörben, azt meg soha nem nézem ki bámul engem, de ha te mindig ezt nézed akkor lehet van valami bajod az önértékeléssel, pedig állítólagosan milyen "helyes " is vagy te, akkor mi baj lehet? (egy tipp, közeli ismerősök véleménye kb soha nem számít ebben, tök vadidegen embereket kell számon kérned, ha a külsődről akarsz véleményt kapni de mindegy)
Valakinek jól áll valakinek nem, az eddigi barátaim, nem voltak azok.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!