Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire tetszik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire tetszik a lányoknak a göndör haj? 17/f

Figyelt kérdés
Pár napja elkezdtem úgy természetesen hordani a hajam, valahogy így alakult pedig eddig igazából mindent megtettem, hogy egyenes legyen vagy legalább kevésbé hullámos mert nagyon nem szeretem, hogy olyan göndör a hajam. És igazából akik eddig láttak, főleg lány ismerősök mind nagyon megdicsérték, hogy fú szerintük nagyon jól áll. Persze lehet csak kedvesek voltak de észrevettem ebbe a bár napba -de ez is lehet véletlen- hogy sok lány néz engem de srácok is amúgy sőt olyan is volt, hogy jött kézenfogva a csaj az egyébként jól kinéző pasijával és láttam, hogy utánam fordult, hogy megnézzen aztán mondott is valamit neki a palija de azt már nem hallottam. Eddig is megnéztek azért mert nem nézek ki olyan rosszul, vagyis mások szerint elég helyes vagyok de most mintha jobban tetszenék úgy vettem észre és végülis csak a hajam változott.
2017. ápr. 3. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
16%

az űrhajós véletlen nem téged nézett?? VAgy a tvben egy színész nem véletlen pont téged nézett?? Esetleg a Nap pont véletlen nem csak érted süt?....

Amúgy meg nem lehet sok eszed, ha 17 éves létedre most jöttél rá, hogy a lányoknak a göndör haj az tetszik, de ez is ízlés kérdése, aki helyes az helyes egyenes hajjal is meg göndörrel is, persze a haj sokat számít de azért olyannyira nem, nem csak a hajad változik, ha a hajad változtatod, mert lehet úgy formálni a hajat, hogy a fejet korrigálja és kiegészítse, erre vannak a mesterfodrászok akik megmondják mi áll jól a fejedhez és direkt úgy vágják,neked meg talán véletlen úgy göndörödött be ahogy kell, szerintem mindenkivel volt már így, én meg soha nem fésülködöm, soha nem nézem magam a tükörben, azt meg soha nem nézem ki bámul engem, de ha te mindig ezt nézed akkor lehet van valami bajod az önértékeléssel, pedig állítólagosan milyen "helyes " is vagy te, akkor mi baj lehet? (egy tipp, közeli ismerősök véleménye kb soha nem számít ebben, tök vadidegen embereket kell számon kérned, ha a külsődről akarsz véleményt kapni de mindegy)

2017. ápr. 3. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Én ki nem állhatott ha egy fiúnak göndör a haja. De persze ez csak az én véleményem. De neked lehet hogy jobban áll a göndör haj azért dícsértek meg meg azért néztek meg a lányok.
2017. ápr. 3. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Ha jól állnak egy fiúnak,akkor persze hogy megnyerő
2017. ápr. 3. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Valakinek jól áll valakinek nem, az eddigi barátaim, nem voltak azok.

L

2017. ápr. 3. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Huh... én kifejezetten imádom. Mondjuk lehet, hogy csak azért, mert az enyém szögegyenes. De nagyon tetdzik neke..
2017. ápr. 3. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 tetszik nekem*
2017. ápr. 3. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
az én szememben nagyon nagy plusz pont az ha göndörhajú a fiu, de nem csaj a haja szamit
2017. ápr. 4. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!