Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
44 kg és 165 cm az nagyon vekony? /L
Rohadtul... engem ilyen sullyal korházba akartak tenni, mert ocsmány gebén néztem ki (pedig zabáltam, mint a hülye).
Most 55 vagyok és a párom imádja, mert végre van mit fognia rajtam.
9-es, én nem vagyok kövérellenes, amíg valaki nem tesz megjegyzést a soványakra, én se teszek megjegyzést az ő súlyára, legyen akár 100 vagy 200 kiló. De amint valaki elkezd soványozni, ne várja el, hogy én is kíméletes legyek vele. Mi az, hogy ő soványozhat, de ha én lekövérezem, akkor megsértődik?
Nem, 50 kilóval egyáltalán nem lenne vékony és így se vészes. És felejtsétek már el azt az idióta felfogást, hogy lekövérezni senkit nem szabad, mert megsértődik, de lesoványozni azt nyugodtan. Undorító kettős mérce!
Én is ilyesmi vagyok mint te kerdezo
Semmi olyan csontom nem rajzolódik ki ami nem normalis. A mellem, a fenekem nem nagy de ilyen vekonysagohoz tokeletes
A csípőm szelesebb a derekamnal, a karom izmos egy picit, a combom se pálcika
Sokan elitelnekezert hogy vékony vagyok de nem erdekel mert nekem meg a pasiknak tetszik
12-es, ki mondta, hogy más lenne a másikat "lesoványozni", mintha "lekövéreznénk"? Ha a kérdésben az szerepelt volna, hogy "165 cm és 80 kg" akkor azt válaszoltam volna rá, hogy sok, és azt se bántó stílusban.
Szóval egyetértünk ebben, hogy igazságtalan a kettős mérce. Csak azt nem értem, miért háborodtál fel ezen a "kettős mércén" (?), miközben egy 44 kg-os lány súlyáról van szó, aki megkérdezte, a 165 cm-éhez nagyon vékony-e? :D
A "kövér ellenességet" azért mondtam, mivel az alapján, hogy azt gondolod nem vékony az 50 kg-os lány (a 165 cm-hez), az azt jelenti, hogy nem ismered eléggé a már nőies test (menstruál, szélesebb a csípője, van melle stb) arányait, avagy szinte minden normál súlyú lányt "lekövérezel" és ott már erősen gondok vannak. A túlzott "kövér ellenesség" erre utal.
55 kg-osan is teljesen rendben lenne a súlya (akkor átlagosnak számítana). De ezt már kifejtettem az előző válaszomba is, igazából csak ennyit tudok hozzáadni (a képen egy 165 cm, 50 kg lány szerepel, aki bőven vékony): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!