Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejön?
Figyelt kérdés
169cm magas vagyok , barna szem, barna hosszú göndör haj, 50kg, vékony, inkább vicces :)) de tudok komoly is lenni, megértő, modern öltözködés? 15L2017. márc. 28. 01:56
13/16 anonim válasza:
Ha olyan tökéletes vagy akkor miért itt kuncsorogsz egy fiúért?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
14/16 anonim válasza:
Nem ez lesz a döntő tényező,nem ettől fog senki se "szépnek" látni,hogy barna vagy éppen hupilila hajad van
Kép nélkül senki se tud mondani semmit,ezek a tulajdonságok minden 3.lányban megtalálhatók,szóval ezek alapján kiindulni nem igazán lehet szerintem.
15,5/f
15/16 anonim válasza:
Itt gondolokoztam, hogy milyen előleg? :D
Egyébként igen.
16/16 anonim válasza:
Minek ennyi ilyen kérdés? Úgyse lehet ezt ennyiből eldönteni. A fél gyik tele van ilyenekkel. Sosem fogjátok megunni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!