Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemeztünk, én elmosolyodtam,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemeztünk, én elmosolyodtam, neki meg elkezdett rángani a szeme. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Talán ez azt jelenti, hogy irritálom?

2017. márc. 27. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ezt:

A szemrángás, azaz tic, viszonylag gyakori tünet, főleg gyerekkorban. A tic alatt szemhunyorítást, arcrángást, szemöldökemelést értünk. Kialakulásának okai: A háttérben állhatnak szervi (organikus) neurológiai betegségek, illetve lelki eredetű tünet is lehet, ezért a tünet oki kivizsgálása feltétlenül neurológiai szakképzettséget igényel. Az utóbbi években végzett funkcionális agyi képalkotó vizsgálatok (PET, SPECT) lelki eredetűnek imponáló szemrángás esetében is kimutatták bizonyos agyi területek funkcionális elváltozásait (mint ahogy számos más pszichiátriai betegség esetében). A tünetegyüttesért jelenleg elsősorban az agysejtek által termelt anyagok, a neurotranszmitterek közötti egyensúly zavarát teszik felelőssé. Különösképpen a dopamin (túlsúly) és a szerotonin (alulműködés) egyensúlyáról van szó.

2017. márc. 27. 21:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😷😂
2017. márc. 27. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:

B6-vitamin hiány okozhat izomgörcsöket :DD

Próbálj a kajájába csempészni minél több tejterméket, nyers zöldséget (hüvelyeseket főleg) meg dióféléket ;D

2017. márc. 27. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak szimplán idegbeteg:D
2017. márc. 28. 01:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Akkor nem kezdek el mindenféle elméletet gyártani :DD

Most, hogy mondod, tényleg van egy kis pszicho beütése xD

2017. márc. 28. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!