Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek egy lánynak mekkora "thigh gap"-je (combrés) kell hogy legyen? Ha nekem kb 2 ujjnyi, az milyennek számít?
Úgy látszik a média egyre több hülye megfelelési kényszert zúdít a fiatalokra. Én már pár éve döbbenten tapasztalom, mik miatt aggódnak mostanság, saláta, vagy babapunci, farok méret, farok görbülés, redős herezacskó stb. Számomra hihetetlenek ezek a dolgok, komolyan sajnálom a 14-20 éves korosztályt. Most meg ez a "thigh gap"? Mi a frász lesz még?
Kérdező! Ne feszeng ilyenek miatt, a kutyát nem érdekli.
47/F
Én bevallom az életben nem lestem ilyesmit. Le legyen túl zörgő csontja, legyen elég erős a derékban, mert a gyerekemet tudni kell épen kihordani. Tudj relatíve rendesen főzni, mert én megcsinálom, de nem állandóan... Ne fanyalogj a házimunkától. Ne legyél hisztis természet, mert azzal lehetetlen sok éven át együtt élni elviselni.
Legyél becsületes, őszinte és odaadó, valamint értsd meg, ha egy férfival együtt vagy, akkor kettőtök a legfontosabb. Ha szaporodtok, akkor pedig a gyerekek.
Nem a pletyi, nem a barátok és barátnők, de nem is a tévében a Rozalinda2000. A család ami igazán fontos, semmi más. És akkor ha olyan rendes pasast fogsz ki mint nőben Te vagy, garantáltan boldog házas életet fogtok élni. Egyébként meg nyomor, egymás szívatása és válóperek sora, a ügyvédekre, meg az államra elvert közös vagyon, meg téged ezek miatt megtagadó gyerek vár rád. Ilyen egyszerű ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!