Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért regisztráltok gyakorira és nézegetitek a tini párkapcsolatok témát?
Én sem ismerkedni járok ide hanem egyszerűen érdekel ez a téma és próbálok segíteni egyépként két téma miatt regisztráltam az egyik a . Tini Párkapcsolat
másik : Számítás technika
ennyi az egész
Én nem is értem a kérdést.
Ez a téma nem azért jött léte hogy tinik és fiatalok problémáit elkülönítve lehessen látni a felnőttkori komoly kapcsolatoktól?
Most képzeld el hogy ha csak lányok lennének itt akkor mennyi okosságot hordhatnak össze egymásnak, pont az a jó hogy fiú és lány vélemény van vegyesen, így segítve egymásnak a problémákon, még akkor is ha vannak kanos alakok.(egyébként aki bulizni jár az nem azért jár hogy kitombolja magát? hanem azért mert fel akar valakit szedni? Akkor őket is el kell ítélni?)
Én azért regisztráltam hogy ha volt valami olyan dolog amit nem szívesen kérdeztem meg a körülöttem élőktől akkor ide nyugodt szívvel kiírhattam, és általában kaptam rá segítőkész válaszokat, illetve olvasgatni szoktam az utazás rovatot.
Szerintem te tipikusan az a fiú vagy aki amit megkérdez azt csinálja és csak szeretné megérteni miért is csinálja mert képtelen önmagával szembe nézni és pont.
21F
Me
Magányos estéimen annyira halálra unom magam, hogy egy üveg Nutella társaságában leülök a gyakori elé, és bámulom ezt a csodálatos témát. Csak azért, hogy nevessek, vagy hogy ilyen értelmes kérdésekre válaszoljak, mint ez.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!