Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből még lehet valami?
Van egy fiú akibe halálosan beleszerettem
Teljesen bizalmasak vagyunk egymással, legjobb fiú baratom
Hat csak beleszerettem
Tegnap az egyik baratnom megkerdezte, hogy egy kicsit is bejovok e neki?Erre azt mondta hogy nem igazán
Tehát ez a hajó elúszott?Vagy lehet belőle valami?
Osztalytarsam, 14 evesek vagyunk(lany vagyok)

Nem valoszinu. eloszor is ahogy irtad azt mondta nem igazan jossz be neki. masodszor legjobb baratok vagytok. van ebbe sajat tapasztalatom nekem is 5 eve van fiu legjobb baratom. 3 even keresztul szerelmes volt belem de en nem tudtam ugy ranezni. aztan ugy voltam vele probaljuk meg hatha... egy het utan kozosen vetettunk veget a kapcsolatnak mert olyan reg ota legjobb baratok vagyunk hogy mar ebbol nem lehetett tobb. ugy ereztuk mind ketten mindha testverek lennenk es ugye ez igy eleg gaz... 2 ev telt el es a mai napig legjobb baratok vagyunk es a mai napig emlegetjuk neha azt az egy hetet es nevetunk hogy de bolondok voltunk. :D
21/L
De vannak olyan jelek, pl.volt mar, hogy megpuszilt, volt mar hogy megfogta a kezem
Mindennapos az olelkezes, napota akar 5-6×, egyutt siras stb...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!